Οταν δημιουργείς

O Sungha Sung γεννημένος στη Νότια Κορέα, αν και μόλις 15 χρονών έχει αποκτήσει ήδη ένα θερμό κοινό που πάει και τον ακούει στις συναυλίες του και αφήνει σχόλια στα βίντεο του στο youtube.Ο 15χρονος νοτιοκορεάτης Sungha Jung είναι παγκοσμίως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του, με ήδη δύο δίσκους στην κατοχή του και συναυλίες σε παγκόσμιο επίπεδο. Και όμως αυτό το παιδί θαύμα αναδείχτηκε από το youtube
όπου πρωτοανέβασε τις εκτελέσεις του.Με 13 βραβεία από το youtube, συμπεριλαμβανομένων 6 για την πρώτη θέση, ο Seongha έχει 38 video με περισσότερες από 1.000.000.000 προβολές στο σύνολο.
Το σίγουρο είναι ότι καταφέρνει με την κιθάρα του να παράγει ήχο που κάποιος θα πίστευε ότι προέρχεται από περισσότερα από ένα όργανα, και να μας μαγεύει με τις μοναδικές του εκτελέσεις.Όλα ξεκίνησαν με μία κιθάρα-παιχνίδι που του την είχε χαρίσει ο πατέρας του, όταν όμως ο πατέρας του είδε ότι ο μικρός το είχε πάρει πολύ σοβαρά του πήρε μία παιδική κιθάρα. Πλέον εδώ και κάποια χρόνια έχει επίσημη χορηγό την Lakewood που οι κιθάρες που του δωρίζει είναι κομμένες ραμμένες στα μέτρα του μικρού Sungha.
Μερικές από τις youtube διακρίσεις του
#33 - Most Subscribed (All Time) - Musicians
#1 - Most Subscribed (All Time) - South Korea
#1 - Most Subscribed (All Time) - Musicians - South Korea
Keywords
Τυχαία Θέματα