Ολυμπιονίκης βρέθηκε νεκρός

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης, Σάμουελ Βανγίρου, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές αρχές της αφρικανικής χώρας, πήδηξε από το μπαλκόνι, στον πρώτο όροφο του σπιτιού του, αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Το γεγονός συνέβη στην πόλη Νιαρούρου, όπου διέμενε ο 24χρονος Βανγίρου, ο οποίος, το 2008 στο Πεκίνο, έγινε ο πρώτος Κενυάτης που στέφθηκε «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Μαραθώνιο.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω τον θάνατο του Βανγίρου. Δεν είναι ξεκάθαρο εάν
πρόκειται για αυτοκτονία ή ατύχημα. Βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα» δήλωσε σχετικά ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Τζάσπερ Ομπάτι.

Πάντως, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βανγίρου είχε καταναλώσει αλκοόλ στο διαμέρισμά του μαζί με μια άλλη γυναίκα, όταν τους ανακάλυψε η σύζυγός του, Τρίζα Νιέρι, η οποία τους κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρα... Σύμφωνα με τον Ομπάτι, τόσο η Νιέρι, όσο και η γυναίκα, με την οποία ήταν ο Βανγίρου, ανακρίνονται από τις αρχές. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κενυάτης Ολυμπιονίκης είχε απειλήσει να σκοτώσει με ένα πολεμικό όπλο τύπου «ΑΚ - 47» τη σύζυγό του, ενώ τραυμάτισε με το ίδιο όπλο έναν από τους σωματοφύλακές του!
Keywords
Τυχαία Θέματα