Μιχάλης Χρυσοχοϊδης: Να αλλάξουμε, πετάγοντας τα μεταπολιτευτικά μας σκουπίδια

«Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη, δεν λιποτακτώ» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δίνοντας πλήρεις και πολιτικές εξηγήσεις για την πολιτική του "πλατφόρμα" και τι σήμαινει στην πράξη το "δεν διάβασα" το μνημόνιο. Οταν υπογράφεις «με το πιστόλι στον κρόταφο» συνέχεια για να πάρεις τη δόση και να μην χρεωκοπήσεις" τότε αυτό το σύστημα πολιτικής εξουσίας και διεύθυνσης είναι που χωλαίνει πραγματικά και πρέπει
να αλλάξει.
Σημείωσε ότι γνωρίζει ότι ταράζει τα νερά ενός πεθαμένου πολιτικού συστήματος. «Χρειάζεται ένα πολιτικό σύστημα που θα υπηρετεί την αλήθεια και τη δικαιοσύνη» υπογραμμίζοντας ότι θα κερδίσει τη μάχη που δίνει ώστε να αλλάξει το πολιτικό σύστημα.

Προσθεσε ότι δεν είναι τυχοδιώκτης για να ρίχνει βάρη στους άλλους και παίρνει τις ευθύνες μόνος του, ενώ διερωτήθηκε εάν λάλησε αυτός που είπε να λογοδοτήσει ή αυτοί που είπαν ότι όλα έγιναν καλά, όταν το ΠΑΣΟΚ είναι πέμπτο κόμμα, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.

«Ο καθένας έχει μια πορεία. Όποιος αμφισβητεί τη δική μου πορεία να το καταθέσει» τόνισε, δηλώνοντας ότι δεν τον αφορά η συζήτηση που γίνεται για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.

«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε μείνει λίγοι. Άλλος ένας λιγότερος...» είπε.

«Αγωνίζομαι κάθε μέρα να κάνω τη δουλειά μου και στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος. Αυτό που έπρεπε να κάνω, και στην παρούσα κυβέρνηση και στην προηγούμενη, στο σύνολό του το έκανα και με το παραπάνω» σημείωσε, επισημαίνοντας ότι πρέπει να «πετάξουμε τα μεταπολιτευτικά σκουπίδια».

Το i-R θα δώσει σε βίντεο και κείμενο αργότερα ολόκληρη την πολύ σημαντική αυτή συνέντευξη του κ.Μ.Χρυσοχοϊδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα