Μάχη για την αύξηση των αφίξεων

Συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας της Σουδίας πραγματοποίησαν οι Ελληνες εκθέτες του περιπτέρου «Kalimera Grekland» στο πλαίσιο της συμμετοχής της εταιρίας North Events στην διεθνή τουριστική έκθεση TUR που πραγματοποιήθηκε από τις 24-27 Μαρτίου 2011 στο Γκέτεμποργκ.

Στην έκθεση, η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής προώθησε ιδιαίτερα τις νέες αεροπορικές συνδέσεις της RyanAir με τη Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο, που συνδυάζονται
από τους ξενοδόχους της περιοχής με ειδικές προσφορές. Μάλιστα, η ομάδα που προωθούσε τη Χαλκιδική διένειμε διαφημιστικά και πέραν των επισκεπτών της έκθεσης, σε κεντρικά εμπορικά κέντρα του Γκέτεμποργκ.

Η εγκαθίδρυση νέων απευθείας πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, φέρνει έναν αέρα ανανέωσης επιτρέποντας τη διεκδίκηση αγορών που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένες, όπως επισημαίνεται από ξενοδόχους της Χαλκιδικής. Υπενθυμίζεται ότι η σουηδική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα, αφού κάθε χρόνο έρχονται στη χώρα μας πάνω από 550.000 Σουηδοί.

Στο περίπτερο "Kalimera Grekland" μετείχαν οι: Aquila Hotels & Resorts, Atrium Hotels, Giannoulis Resorts, Rethymnotels -Minos Hotel, Minos Mare Hotel, Hotel Ideon, Theartemis Palace, Pearl Beach Hotel & Spa, Aegean Pearl Hotel & Spa, Minos Mare Royal, Rethymno Mare Resort, Kalyves Beach Hotel, Kiani Beach Resort, Almyrida Beach Resort, Proto Carras Grand Resort, Rodos Palace, Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Νομού Θεσσαλονίκης & Ένωση Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης και η Ένωση Ξενοδόχων Μήλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα