«Κουρέψτε» και τα χρέη των πολιτών

Είναι φανερό οτι είμαστε ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ της προσπάθειας «να γυρίσουμε σελίδα» στον τόπο μας. Ο πόλεμος είναι σε εξέλιξη και έχουμε την αίσθηση οτι ακόμη δεν εχει έρθει «η κορύφωση του». Αυτό που έχει σημασία είναι να βγει η χώρα και όσοι ζούνε στην Ελλάδα, πιο δυνατοί, με καλλύτερο μέλλον και προοπτική. Οταν περάσει ο τυφώνας, αντι για συντρίμμια να αντικρύσουμε μια καλλύτερη ζωή. Γι αυτό ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης και της Ελλάδας, πολλοί
εργάζονται για την "επόμενη ημέρα". Αυτά τα γενικά, αλλά σημαντικά θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε τώρα και στα συγκεκριμένα να πούμε τα εξης:
1ον Εκλογές καλό θα ήταν να γίνουν το 2013, σε ήρεμο κλίμα. Το "γιατί" είναι περίπου αυτονόητο...(για κάθε καλοπροαίρετο πατριώτη)
2ον Θα πρέπει ΟΛΟΙ, ανεξαρτήτως πολιτικής ή άλλης τοποθέτησης, φυλής, χρώματος η θρησκείας, να εργαστούμε να ξεπεραστεί η κρίση και να έρθει ένα καλλύτερο μέλλον.
3ον Να δημιουργήσουμε το όραμα της νέας Ελλάδας, ξεκινώντας "απο την αρχή"
4ον Αφού το κράτος δεν έχει λεφτά και οι δανειστές μας θέλουν να μας πιούνε το αίμα με το...μπουρί, ας προχωρήσουμε τότε στο... "κούρεμα" των χρεών και των πολιτών. Αντί να ψάχνουμε τις άδειες τσέπες μας και να πέφτουμε θύματα ληστοσυμμοριτών τοκογλύφων, να διαγραφούν τα χρέη των πολιτών (όπως και του κράτους). Να πάρει μια ανάσα ο κόσμος. Να αντέξει. Εχουμε πολιτικούς;
Keywords
Τυχαία Θέματα