Και εκτός Κυπέλλου η ΑΕΚ

Μια από τις πιο άσχημες περιόδους της ιστορίας της διανύει η ΑΕΚ. Μετά την κακή πορεία στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήρθε και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο. Η Καβάλα, νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση
της διοργάνωσης.
Σε ένα ακόμη ματς η ΑΕΚ έδειξε τρανταχτές αδυναμίες και ευάλωτη άμυνα. Η Καβάλα, με πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και πήρε τη νίκη και την πρόκριση.

Το γκολ ήρθε στο 54' όταν ο Αραμπατζής δεν απέκρουσε σωστά σουτ του Ντιέ και ο Ενσαλίβα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα, ο σκόρερ και πρώην παίκτης της ΑΕΚ απέφυγε να πανηγυρίσει το γκολ.

Να τονιστεί πως το παιχνίδι άρχισε με περίπου 20' καθυστέρηση, γιατί ο διαιτητής δεν είχε πληρωθεί, καθόσον ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ δεν είχε φτάσει έγκαιρα στο γήπεδο για να πάρει τα χρήματα από τους γηπεδούχους. Να θυμίσουμε ότι ο πρώτος αγώνας στην Καβάλα είχε λήξει ισόπαλος 0-0.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Κόκκινη: Μπρατσιάνι(στο 89' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).

Κίτρινες: Τριποτσέρης, Τσούπρος, Αποστολίδης, Μπουγαϊδης, Παυλής.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας, Μπουγαϊδης(66' Παυλής), Κουτρουμπής, Τσούπρος, Τσουκαλάς, Γροντής, Σταματής(83' Κατσικοκέρης), Λαγός, Γκερέιρο, Τσίτας(75' Παπαδημητρίου).

Καβάλα: Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Χλωρός(90' Παπαγερίδης), Γελαδάρης(64' Πλιάγκας), Ενσαλίβα, Αναστασόπουλος(73' Οξύζογλου), Καλαγκάνης, Ντιέ, Μαραγκός, Μπρατσιάνι.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Με άνεση πήρε την πρόκριση ο Λεβαδειακός κόντρα στον Πιερικό. Η ομάδα του Παράσχου έκανε περίπατο στην Κατερίνη και έφτασε στο ευρύ 5-0.

Ο Στέλιος Βασιλείου έκανε χατ -τρικ (3', 32', 51') και τα άλλα γκολ πέτυχαν οι Δήμου (αυτογκόλ στο 58') και Λισγάρας στο 88'.

Το πρώτο ματς στη Λιβαδειά είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Λεβαδειακού με 2-0.

Διαιτητής: Κιοτζένης.

Πιερικός: Τόλιος, Νίκου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Καρτσαμπάς, Ιτσιος , Καθάριος (46' Παπατόλιος), Ελευθεριάδης(64' Μιχαηλίδης), Κόιτς, Σεχολάρι(57' Βραχνός), Παναγιωτίδης.

Λεβαδειακός: Κασμερίδης, Χοσέμι(46' Μπουντόπουλος), Μαχαίρας, Κόρμπος(57' Μανωλάς), Ροτζέριο(46' Μεντί), Βασιλείου, Νικολακάκης, Μίλιεβιτς, Ντος Σάντος, Κουτσόπουλος, Λισγάρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα