Η Λιβύη απορρίπτει ότι ο Κούσα αυτομόλησε

Η λιβυκή κυβέρνηση απέρριψε σήμερα την υπόθεση ότι ο υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης έχει αυτομολήσει, σημειώνοντας ότι ο Μούσα Κούσα ζήτησε άδεια και του δόθηκε να ταξιδέψει στη γειτονική Τυνησία για να υποβληθεί εκτάκτως σε ιατρική θεραπεία.

Το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε χθες ότι ο Κούσα, ένας από τους πιο στενούς αξιωματούχους του λίβυου ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι,
παραιτήθηκε και μετέβη στη Βρετανία.

"Απ' όσο γνωρίζουμε ο κ. Μούσα Κούσα ζήτησε από την κυβέρνηση άδεια να αναπαυθεί επειδή είναι πάρα πολύ άρρωστος", δήλωσε ο εκπρόσωπος της λιβυκής κυβέρνησης Μούσα Ιμπραχίμ στο Ρόιτερς.

"Η κυβέρνηση του έδωσε άδεια και πήγε στην Τυνησία για να αναπαυθεί για μερικές ημέρες, ίσως ακόμη και μερικές εβδομάδες και να υποβληθεί σε κάποια έκτακτη ιατρική θεραπεία", διευκρίνισε, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την αυτομόληση του Κούσα.

"Δεν μας έχει ενημερώσει για οποιαδήποτε διαφορετική θέση από την προηγούμενη θέση του", σημείωσε και κατέληξε: "Τέλος πάντων, όπως έχω πει ο αγώνας μας και το πολιτικό μας κίνημα δεν αφορά άτομα, αλλά το λιβυκό έθνος".
Keywords
Τυχαία Θέματα