Δολοφόνησε για να μην απολυθεί η γυναίκα του

Τη θανατική ποινή για δύο άνδρες που παραδέχτηκαν τη δολοφονία ενός τοπικού στελέχους του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος ζήτησαν οι εισαγγελικές αρχές της πόλης Χο Τσι Μινχ. Οι τοπικές εφημερίδες γράφουν ότι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της επίθεσης, ο 30χρονος Νγκουέν Τρονγκ Ναν, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε με μία ρακέτα του τένις και ένα μαχαίρι στην Ντανγκ Θου Χονγκ, μια από τις περιφερειακές αξιωματούχους του Κομμουνιστικού Κόμματος στην πόλη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Χονγκ δέχτηκε 24 χτυπήματα από το δράστη όταν έτυχε να περάσει από το σπίτι της 52χρονης φίλης της και περιφερειακής
υπευθύνου του κόμματος για το περιβάλλον, Νγκο Θι Μάι, η οποία, όπως και η 25χρονη κόρη της τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την επίθεση.

Ο Ναν κατηγορείται ότι πήγε στο σπίτι της Μάι για να τη ληστέψει και ότι τραυμάτισε την κόρη της όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη μητέρα της, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας ότι σκόπευε απλώς να την πιέσει για να μην απολύσει την σύζυγο του, η οποία εργαζόταν υπό τις διαταγές της.

Οι εφημερίδες γράφουν ότι όταν έφτασαν στο σπίτι της Μάι στρατιώτες από παρακείμενη μονάδα, ο Ναν τους απείλησε λέγοντας ότι θα σκοτώσει οποιονδήποτε τον πλησίαζε και παραδόθηκε μόνο όταν εμφανίστηκε η ένοπλη αστυνομία.

Ο ηλικίας 20 ετών άλλος κατηγορούμενος είπε ότι συνόδευσε τον Ναν για τον στηρίξει.
Keywords
Τυχαία Θέματα