Δείπνα και σχέδια στο ποδόσφαιρο

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα παραθέσει το βράδυ του Σαββάτου η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο περιθώριο του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα.
Το δείπνο είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 9 το βράδυ στο «V' Ammos», το ολοκαίνουριο εστιατόριο του Καραϊσκάκη που έχει εντυπωσιάσει όσους το έχουν επισκεφθεί. Εκεί θα βρεθούν παίκτες, αλλά και άνθρωποι της ομάδας στο πλαίσιο της σύσφιξης σχέσεων που επιθυμούν
οι «ερυθρόλευκοι».

Επιπλέον, οι Πειραιώτες θα ενημερώσουν άμεσα επίσημα για το νέο στέλεχος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Αυτό θα είναι ο Γερμανός προπονητής-γυμναστής Τομπίας Γιούνγκ, του οποίου η πρόσληψη γίνεται έτσι ώστε να στηριχτούν ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Κανονικά ο Μανιάτης, ατομικό ο Αβράαμ

Στα αγωνιστικά, για δεύτερη ημέρα, μετά την άδεια των εορτών, οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στου Ρέντη και συνέχισαν την προετοιμασία τους, εν όψει του προσεχούς αγώνα με τη Βέροια. Ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος χθες (27/12) υπέστη μία κάκωση, προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αφού είχε κάνει έντονο πρόγραμμα εκγύμνασης το πρωί. Ο Τζαμέλ Αμπντούν συνέχισε το ειδικό, ατομικό του πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάνοντας παράλληλα και θεραπεία. Ο Δημήτρης Σιόβας συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ οι Χοσέ Χολέμπας και Πάμπλο Κοντρέρας ενσωματώθηκαν κανονικά με τους συμπαίκτες τους. Το Σάββατο (29/12) οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30 το πρωί και στις 16:30 το απόγευμα.

Φιλικό με Καλλιθέα

Στο μεταξύ, οι μέρες απραξίας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα φτάσουν στο τέλος τους την Δευτέρα (31/12), αφού θα δώσουν φιλικό με αντίπαλο την Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, αντί για την καθιερωμένη πρωινή προπόνηση, οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα «ξεμουδιάσουν» παίζοντας ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, προκειμένου να μπουν σε ρυθμό αγώνων. Η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του «Ελ Πάσο» θα διεξαχθεί στις 10:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα είναι κλειστό για το κοινό και τα ΜΜΕ. Πρόκειται για ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές δεν θα πιεστούν ιδιαίτερα και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα κάνει διάφορες δοκιμές.

***

Τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στα πλάνα της έχει η Βόλφσμπουργκ, τουλάχιστον, αυτό δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, στην αθλητική ιστοσελίδα onsports.gr. Μπορεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ, να μην έγινε ιδιαίτερος λόγος για τον Πορτογάλο άσο, όμως, οι δηλώσεις του Άλοφς δυσκολεύουν την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να επαναφέρει τον άλλοτε σταρ του «Δικεφάλου» στην Τούμπα.

Ο Αλοφς ένιωσε έκπληξη όταν ρωτήθηκε εάν ο Βιεϊρίνια...περισσεύει στα πλάνα της Βόλφσμπουργκ:

«Αυτό σίγουρα δεν ισχύει! Ο Βιεϊρίνια είναι ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίο η Βόλφσμπουργκ επένδυσε και υπολογίζει σε αυτόν. Άλλωστε, στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι, κόντρα στην Άιντραχτ αγωνίστηκε και μάλιστα ως βασικός. Αν δεν βρισκόταν στα πλάνα μας, δεν θα έπαιζε σε ματς πρωταθλήματος. Δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να πουλήσουμε, ούτε να δανείσουμε τον Βιεϊρίνια.

Δουλειά μου, βέβαια, είναι να ακούω προτάσεις, οπότε αν και εφόσον έρθει κάποια όχι μόνο για τον Αντελίνο, αλλά για οποιονδήποτε παίκτη μας, θα τη μεταφέρω στη διοίκηση, στον προπονητή και στον ποδοσφαιριστή, όπως προβλέπει η διαδικασία».

Αυτό μεταφράζεται ως «ακόμα δεν υπάρχει πρόταση»;
«Ναι, δεν έχουμε πρόταση από καμία ομάδα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Απολύτως καμία».

Είναι όμως αλήθεια ότι έχετε συναντηθεί με τον κ. Τσιστιακόφ...
«Πράγματι, ο κύριος Τσιστιακόφ ήρθε πριν λίγο καιρό στη Γερμανία, παρακολούθησε αγώνα της Βόλφσμπουργκ και εν συνεχεία, αφού γνωριστήκαμε, συνομιλήσαμε για το συγκεκριμένο θέμα. Τού είπα αυτά που λέω και σε εσάς. Ότι δηλαδή αν και είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση, δεν είναι πρόθεσή μας να πουλήσουμε τον ποδοσφαιριστή ή να τον παραχωρήσουμε δανεικό. Πρέπει να σας πω, δε, ότι προ δύο ημερών μίλησα με τον Βιεϊρίνια και μου είπε ότι νιώθει πολύ καλά στη Βόλφσμπουργκ».
Keywords
Τυχαία Θέματα