Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα...


Γράφει ο "Παλιός"Πάει λοιπόν ο Κ. Σπυρόπουλος. Μας τελείωσε από την ΕΡΤ παρά τις φωνές και τις διαμαρτυρίες της ΔΗΜΑΡ. Είναι άραγε το εξιλαστήριο θύμα ή ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα για να ακολουθήσουν και άλλοι; Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μας ο...Σπυρόπουλος απλά σέρνει το χορό των απομακρύνσεων που έρχονται σύντομα στην ΕΡΤ.

Ο Κ. Τσακίρης το επόμενο θύμαΗδη, την πόρτα της εξόδου είδε και ο Γενικός
Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Τσακίρης, που δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε δύο μήνες στο συγκεκριμένο πόστο. Τη θέση του πήρε ο πρώην νομάρχης Αργολίδος Δημήτρης Σαραβάκος, δηλαδή μία ακόμη κομματική Νεοδημοκρατική υποχρέωση. Να σημειώσουμε ότι ο Κ. Τσακίρης πήρε πριν από 2 μήνες τη θέση του πλέον αξιόλογου υπαλλήλου της ΕΡΤ, του Νίκου Μιχαλίτση.Ποιοι όμως θα ακολουθήσουν;
Σε δυσμένεια ο Νίκος ΣίμοςΤα πράγματα δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλά για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Νίκο Σίμο, καθώς του χρεώνουν μια σειρά από… αστοχίες.Οι δύο τελευταίες αφορούν στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ και στα κτήρια της Κατεχάκη.Στην πρώτη περίπτωση η εντολή που πήρε ο Διευθύνων της ΕΡΤ από τον Γ. Μουρούτη ήταν να βγάλει σε αργία τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη. (Τα μηνύματα Μουρούτη μέσω twitter για αυτό το θέμα ήταν πλήρως κατατοπιστικά). Παρά τις εντολές όμως ο Ν. Σίμος δεν προχώρησε, καθώς οι νομικές συμβουλές που έλαβε δεν στοιχειοθετούσαν μια τέτοια ενέργεια.Στη δεύτερη περίπτωση η ανακοίνωση που έβγαλε το Δ.Σ. της ΕΡΤ για την παραχώρηση των κτηρίων της ΕΡΤ στην Κατεχάκη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν άρεσε καθόλου στο Μέγαρο Μαξίμου και χρεώνεται επίσης στο Νίκο Σίμο.Στα παραπάνω προσθέστε και τους άγαρμπους χειρισμούς του, στις υποθέσεις Στάη (έστησε ΕΔΕ) και αποπομπής του Αρβανίτη, για να έχετε μια πλήρη εικόνα του «προβληματισμού» που υπάρχει σε σχέση με το Νίκο Σίμο και τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.
Σκούρα τα πράγματα και για τον ΘωμόπουλοΚαθόλου ρόδινα δεν φαίνονται να είναι τα πράγματα και για τον Διευθυντή Ειδήσεων της ΝΕΤ Βασίλη Θωμόπουλο. Παρά τη στήριξη που έχει από τον Ευγ. Βενιζέλο, τα δραματικά νούμερα τηλεθέασης των Δελτίων Ειδήσεων της ΝΕΤ – το κεντρικό δελτίο κινείται πλέον μεταξύ 4% - 5% - φαίνεται να οδηγούν σε δεύτερες σκέψεις για την παραμονή Θωμόπουλου. Συνυπολογίστε ότι η Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων φροντίζει έντεχνα να αποποιείται των ευθυνών της για τη χαμηλή τηλεθέαση και να τις αποδίδει στον Β. Θωμόπουλο.Τέλος, το ότι στο ΠΑΣΟΚ έχουν καταλάβει ότι ένεκα Θωμόπουλου χρεώνονται χωρίς κανένα λόγο ένα προπαγανδιστικό για την Κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία Δελτίο Ειδήσεων, μόνο υπέρ του Διευθυντή Ειδήσεων δεν συνηγορεί.
Τι θα φέρει η νέα χρονιά στον Αιμίλιο Λιάτσο;Τελευταίο αφήσαμε τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της ΝΕΤ Αιμίλιο Λιάτσο.Ο Αιμίλιος Λιάτσος κατ΄ άλλους «είναι αμετακίνητος» κατ΄ άλλους όμως φέρεται ως «το πρώτο θύμα της νέας χρονιάς», καθώς του χρεώνεται πλέον ανοικτά από το Μαξίμου «ανικανότητα να διοικήσει το συγκεκριμένο μαγαζί».Οι απανωτές γκάφες του Λιάτσου, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, οι λάθος επιλογές προσώπων, η κακιά διοίκηση που ασκεί, τα πάμπολλα μέτωπα που έχει ανοίξει με τους εργαζόμενους, είναι μερικά από αυτά που του προσάπτουν και αδυνατίζουν τη θέση του. Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσετε και το δημοσιογραφικό στραπάτσο που δέχθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης Καμμένου.Οι γνωρίζοντες εκ των έσω τα πολιτικά πράγματα, λένε ότι η απομάκρυνση του Λιάτσου θα έρθει πιθανά μαζί με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Κάποιοι μάλιστα τη «δένουν» με το μέλλον του Σίμου Κεδίκογλου στην κυβέρνηση, καθώς άπαντες γνωρίζουν ότι ο Λιάτσος ακούει κατά γράμμα τον υπουργό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα