Αρχισαν τα όργανα...

Δυο ειδήσεις απο το χώρο του τύπου με...εξαιρετική σημασία στην υπάρχουσα συγκυρία (για τις οποίες πριν δυο ημέρες το i-R είχε...προϊδεάσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ- και για όσα θα ακολουθήσουν). Η πρώτη αφορά τη σύλληψη του γιού του Γιώργου Κουρή(Αυριανή,Alter,Real κλπ) του Ανδρέα για χρέη στο ΙΚΑ 9,171 εκ.ευρώ (απο το Alter
που φιλοδοξεί να...ανοίξει εκ νέου).
Ο Ανδρέας Κουρής του Γεωργίου έγραψε στο twitter : «Η σημερινή προκαταρκτική εξέταση αφορά οφειλές ΙΚΑ του Alter στο οποίο δεν υπήρξα ποτέ ούτε νόμιμος εκπρ/πος,ούτε εκτελεστικό μέλος του ΔΣ.» Τον λόγο «δια τα περεταίρω» τον έχει πλέον ο εισαγγελέας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: «Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α. το ύψος των οποίων υπερβαίνει τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Συνελήφθη σήμερα (3-1-2013) το πρωί στην περιοχή του Διονύσου Αττικής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής 42χρονος ημεδαπός, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Ανώνυμης Εταιρείας , για μη καταβολή εργοδοτικών-εργατικών εισφορών προς το Ι.Κ.Α συνολικού ποσού 9.171.778,02 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».
Η δεύτερη είδηση αφορά τον...μποναμά προς το Mega. Οπως ανακοίνωσε ο "τηλέτυπος" συνάφθηκε κοινό ομολογιακό δάνειο (απο ποιά τράπεζα άραγε και με τι όρους;) ύψους 98 εκ.ευρώ! Οπως λέγεται στην εταιρεία «το προϊόν του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση του συνολικού υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού, καθώς και για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας».
Και μια...παρεμφερής εκδοτική είδηση: Η "Ελευθεροτυπία"(της οικογένειας Τεγοπούλου,Μάνιας κλπ)που θα παίξει κι αυτή στο γήπεδο "ΣΥΡΙΖΑ"(όπως οι "6ημέρες" και η "εφημερίδα των συντακτών") θα κυκλφορήσει -εκτός απροόπτου-την επόμενη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. Κι αν υπήρχε μια πιθανότητα κάποια να επιβίωνε, τώρα το εγχείρημα καθίσταται εξαιρετικά...ευρωφάγο χωρίς αντίκρισμα. Σε κάθε περίπτωση, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ απο εμάς.
Keywords
Τυχαία Θέματα