Αποχωρεί οριστικά απο την προεδρία τον Ιούνιο ο Γιώργος

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Σ.ΨΥΧΑΡΗ - ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ

«Ηρωική έξοδο» και απο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε τελικά ο Γ.Παπανδρέου ανακοινώνοντας την απόφαση του να ΜΗΝ είναι υποψήφιος εκ νεου για την θέση του προέδρου του κόμματος, αλλα επιτεθέμενος με σφοδρότητα κατά του επικεφαλής του ΔΟΛ κ.Σ.Ψυχάρη ως υποκινητή όλων των κινήσεων για την ανατροπή του απο την
πρωθυπουργία και το ΠΑΣΟΚ!
Σύμφωνα με όσα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έγραψε το i-R (και επιβεβαιώνονται στο ακέραιο) επιθυμεί να παραμείνει μέχρι τον Ιούνιο σε ενα είδος "διαρχίας" , οπότε και θα αποχωρήσει απο την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διεκδικώντας να είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικούς Διεθνούς.
Οπως και πάλι έγραψε το i-R πρόθεση του είναι υποψήφιος πρωθυπουργός εαν γίνουν εκλογές μέχρι τον Ιούνιο να είναι ο πρόεδρος της Κ.Ο. η οποία μπορεί να εκλέξει ΤΩΡΑ νέο πρόεδρο της. Και στη συνέχεια η βάση του ΠΑΣΟΚ (μετά τις εκλογές) - και πάντως μετά τον Ιούνιο - να εκλέξει τον Πρόεδρο του κόμματος.
Αγνωστο είναι - ακόμη - πως θα αντιδράσουν τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αφού ναι μεν ο ΓΑΠ αποχωρεί οριστικά τον Ιούνιο, αλλά η ανάδειξη του Νο2 απο την Κοινοβουλευτική Ομάδα και (μελλοντικού πρωθυπουργού) οχι απο την βάση, δεν ήταν αποδεκτό σενάριο απο πολλούς.
Ιδωμεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα