Απλές και καθαρές κουβέντες απο τον Β.Σόϊμπλε

Το "αφεντικό" της Γερμανικής Οικονομίας δεν μπορεί να γίνει πιο σαφής: Εκλογές ΜΟΝΟ και ΕΑΝ είναι συμφωνημένος ο πρωθυπουργός, το πρόγραμμα και η σύνθεση (ΑΠΟ ΠΡΙΝ) με λίγα λόγια ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ το αποτέλεσμα των εκλογών είναι κατα κάποιο τρόπο "δεδομένο" και ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνυφασμένο με το PSI, τη δανειακή σύμβαση και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η Ελλάδα.
Σε διαφορετική περίπτωση ή θα πρέπει οι εκλογές να αποφασισθεί "να πάνε αρκετά πίσω" ή εαν γίνουν παρ' όλα αυτά και το αποτέλεσμα φέρει...ακυβερνησία και θολούρα, τότε...(δεύτερη) άτακτη χρεωκοπία και έξοδος απο το ευρώ με συνοπτικές διαδικασίες.
- Η αλήθεια είναι οτι κανείς δεν αντιλαμβάνεται την σκοπιμότητα μιας εκλογικής αντιπαράθεσης με τον λαό απίστευτα οργισμένο και θυμωμένο, με άδειες τσέπες και χωρίς ακόμη να έχει φανεί φως στην άκρη του τούνελ. Με κάθε...βουλευτή η πολιτικάντη να δημιουργεί κόμμα ή απόκομμα ποντάροντας στις μούντζες. Η αλήθεια είναι οτι ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ και η Ε.Ε. Ο λαός αυτή την ώρα δεν θέλει να εκφραστεί πολιτικά ή να μιλήσει με την ψήφο του θετικά, αλλά θέλει διακαώς να (κατα)ΜΑΥΡΙΣΕΙ, να βρίσει και να εκτονωθεί με κάθε τρόπο εναντίον των πολιτικών. Εχει μίσος και οργή μέσα του. Και μεγάλη απελπισία...(το έδειξε σήμερα και το...γιαούρτι του συνταξιούχου στον Βενιζέλο, τα γιαούρτια και νεράντζια στον...απίστευτο ζάμπλουτο Νταλάρα που συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο με τις "λαϊκές συναυλίες του", θαρρείς και απευθύνεται σε κάφρους που δεν ξέρουν ποιος είναι κλπ). Εδω δεν μπορούν να κάνουν μια παρέλαση, θα κάνουν...εκλογές; Είναι σίγουροι οτι δεν θα καούν οι κάλπες; Είναι σίγουροι οτι θα έχουμε...αποτελέσματα; Αμφιβάλουμε πολύ...
Με την ίδια λογική, θα είχαμε (ήδη) εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου (εαν βάλουμε βίντεο και δηλώσεις ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΕΣ γι αυτό, θα κλαίμε και θα...γελάμε...γιατί όλες αυτές ήταν ανεύθυνες και "στο πόδι" μικροκομματικές προσεγγίσεις).
Αφήστε που εκλογές τώρα σημαίνει οτι απο τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, ακόμη κι αν όλα πάνε κατ' ευχήν, ΔΕΝ θα δουλευει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ΔΕΝ θα γίνει τίποτα(ο Απρίλιος και ο Μάϊος θα χαθούν σε προεκλογικές μπαρούφες και σε ενα (αναγκαστικό) κυνήγι σταυρών για να διασωθούν πολιτικοί(ιδιως οι υπουργοί) και κόμματα, 2-3 μήνες μετά για να μάθουν οι νέοι τι παραλάβανε μεσα στο καλοκαίρι...φτάσαμε Σεπτέμβριο, με τον Ιούνιο να έρχονται και νέα μέτρα της "τρόϊκας"....- πρόκειται για απίστευτη παλαβωμάρα...την ωρα της μάχης).
- Ο Σόϊμπλε σωστά λέει τα αυτονόητα. Εμείς;
Keywords
Τυχαία Θέματα