Απεργία την Πέμπτη

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Πέμπτη η χώρα λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στα μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012.
Η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 11 π.μ. στο Πεδίον του Αρεως.
Στην απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Τη συμμετοχή της στην απεργία ανακοίνωσε χθες η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καλώντας όλους τους εργαζομένους στην τοπική αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Στην απεργία θα συμμετάσχει, όπως έχει ανακοινώσει, και η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Κλειστά θα παραμείνουν τα δικαστήρια την Πέμπτη, λόγω της συμμετοχής της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ) στην πανελλαδική γενική απεργία.

Παράλληλα, δεμένα θα μείνουν τα πλοία μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ΠΝΟ να συμμετάσχει και αυτή στην απεργία.

Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ΟΑΣΘ . Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Keywords
Τυχαία Θέματα