Αντι-ο Δελτίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΔΑΣ
-ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ STANDARD & POOR’S
- H … «ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»
-ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ ΣΤΟ… ΨΩΜΙ!
*Κυρίες και κύριοι αρχίζουμε το δελτίο μας με μία αποκλειστικότητα: H τρομοκρατική οργάνωση Standard and Poor’ s , με νέα προκήρυξή της ,υποβάθμισε την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας καμιά δεκαπενταριά βαθμούς κάτω από το μηδέν. Ο Πρωθυπουργός απάντησε, όπως πάντα ,με ένα χαμόγελο ,τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις θα
συνεχισθούν …και ότι το μέλλον ανήκει στην πράσινη ανάπτυξη…
*Πάντα καινοτόμος ο Γιώργος Παπανδρέου , μετά την λευκή κόλλα που είπε να βγάλουν οι υπουργοί στην τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και να γράψουν τις προτεραιότητες τους στο υπουργείο, τους ετοιμάζει ακόμα πιο δύσκολα. Στην προσεχή συνεδρίαση θα τους βάλει τεστ ,ερωτήσεις κρίσεως, κουίζ και σπαζοκεφαλιές.
*Κατά δέκα χρόνια αυξήθηκε ο μέσος όρος ζωής στην Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.Αυτό σημαίνει ότι για εκατομμύρια Ευρωπαίοι θα ζήσουν για να δούνε την καταστροφή της Ευρωζώνης!
*Ολοκληρώθηκε την περασμένη βδομάδα η δίκη της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ,για το «βέτο» που έβαλε τo 2008 η κυβέρνηση Καραμανλή στην αίτηση ένταξης των Σκοπίων στη Συμμαχία. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το φθινόπωρο . Μέχρι τότε, η Ελλάδα θα έχει αλλάξει όνομα… - « Πρώην Ελληνική Δημοκρατία» είναι η πρόταση που έχει ρίξει στο τραπέζι ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα του ονόματος - όποτε η απόφαση θα είναι, πλέον, άνευ νοήματος…
*Με αλλαγή του ονόματος και της Λιβύης φαίνεται πως θα στεφθεί , αργά η γρήγορα, με επιτυχία και η Λιβυκή επανάσταση. Ήδη το Μεταβατικό Συμβούλιο που μάχεται για μια μετακανταφική δημοκρατία ήδη προκρίνει το όνομα « British Petroleum –Πετρελαϊκή Δημοκρατία τη Λιβύης», με εθνόσημο το σήμα της Βρετανικής εταιρείας BP.
*Να πάμε σε άλλη … φιλανθρωπική εταιρεία: Η Tepco που ευθύνεται για τη διαρροή ραδιενέργειας στη Ιαπωνία επιμένει ότι το επίπεδα πλουτωνίου στο έδαφος δεν είναι επικίνδυνα. Πράγματι. Νεώτερες έρευνες της εν λόγω εταίρας… συγγνώμη – εταιρείας ήθελα να πώ, έδειξαν ότι το πλουτώνιο όχι μόνο κάνει καλό στην υγεία, διευκολύνοντας τη χώνεψη, αλλά συνιστάται να το αλείφουν και στο ψωμί το πρωί τα παιδιά!
*Και να κλείσουμε με μία ακόμη ενδιαφέρουσα είδηση: Μετά τον εορτασμό των δέκα χρόνων από τη λειτουργία του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το δεύτερο αεροδρόμιο της χώρας ,που λέγεται «Ευάγγελος Βενιζέλος», προγραμματίζει εορτάς και πανηγύρεις …
*Κυρίες και κύριοι, εδώ η πτήση μας ολοκληρώθηκε αισίως. Ευχαριστούμε που πετάξατε μαζί μας. Ευχόμαστε να σας ξαναδούμε σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας. Αντίο σας.
(Espresso )
Keywords
Τυχαία Θέματα