"Aγνοια" για την τρύπα στη Λαυρίου

Aγνοια για το ποιοι άνοιξαν το όρυγμα, βάθους 1,5 μ. επί της Λεωφόρου Λαυρίου, στο ύψος της 1ης εισόδου στην Κερατέα, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Δημοτική Αρχή του δήμου Λαυρεωτικής. Ο αντιδήμαρχος Βασίλης Θηβαίος επισημαίνει ότι το πληροφορήθηκε στις 8.30 το πρωί όταν βγήκε από το σπίτι του και μάλιστα, όπως λέει, «το έμαθα από τον περιπτερά της γειτονιάς μου». Καταγγέλλει, δε, ότι «περίπου την ίδια ώρα δέχθηκα και απειλητικό
τηλεφώνημα από άγνωστο. "Με καταστρέψατε, μου κάψατε το αυτοκίνητο. Θα σας εκδικηθώ", ήταν μεταξύ των πολλών απειλών που δέχτηκα», λέει και συνεχίζει: «Η κατάσταση έχει εκτραπεί, ολοένα οξύνεται και ως Αρχή δεν μπορούμε να την ελέγξουμε. Φοβόμαστε για τα χειρότερα. Επιτέλους, η Πολιτεία πρέπει να πάρει υπεύθυνη θέση και να μας απαντήσει επάνω στην ολοκληρωμένη πρότασή μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων».

Ο κ. Θηβαίος είπε ακόμη ότι «αύριο, αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, ίσως και με τη συμμετοχή του Μητροπολίτη Μεσογαίας - Λαυρεωτικής, θα επισκεφθούμε τον νοσηλευόμενο στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, αστυνομικό και στη συνέχεια, με την παρουσία συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας, θα συναντηθούμε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, για την απεμπλοκή της αστυνομίας από αυτό το "πολιτικό θέμα"».

Σύμφωνα με τον κ. Θηβαίο, η Δημοτική Αρχή προτίθεται να συναντηθεί και με τους υπουργούς Εσωτερικών και Περιβάλλοντος, Γιάννη Ραγκούση και Τίνα Μπιρμπίλη.
Keywords
Τυχαία Θέματα