Ζητούνται ψηλοί!

13:02 15/8/2012 - Πηγή: 24wro
Τρεις παίκτες αναζητά ο Παναθηναϊκός...
Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει και η αναζήτηση ψηλών για τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται δίχως-μέχρι στιγμής-αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους, αφού η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο απάντησε αρνητικά στην πρόταση για την απόκτηση του Αντώνη Φώτση, ενώ ο Λούις Άμουντσον ενημέρωσε πως προτεραιότητά του έχει το ΝΒΑ και στην παρούσα φάση δεν συζητά καν το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη.Ο
«Batman» ήταν έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή, είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Ιταλοί άναψαν «κόκκινο». Όχι επειδή ήθελαν περισσότερα χρήματα από τις 500.000 ευρώ, αλλά επειδή στην παρούσα φάση έκριναν πως δεν μπορούν να βρουν στην αγορά παίκτη της αξίας του 31χρονου άσου, που έχει βασικό ρόλο στο σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Λούις Άμουντσον κατέστησε σαφές πως για την ώρα το μυαλό του πελάτη του είναι μόνο στις ΗΠΑ.

Πλέον οι Κυπελλούχοι αναζητούν τρεις παίκτες. Δύο ξένους, έναν που θα παίζει στη θέση «5» κι έναν που θα αγωνίζεται ως φόργουορντ, καθώς και τον Βασίλη Καββαδά, για τον οποίο δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες. Έχουν προταθεί δεκάδες ονόματα και ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει τις επιλογές του. Για τον σέντερ αναζητεί περισσότερο έναν παίκτη με ικανότητα σε άμυνα και ριμπάουντ παρά σκόρερ.

sport-fm.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα