Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Χαραλαμπίδης

21:23 22/8/2012 - Πηγή: 24wro
Συμβόλαιο για ένα χρόνο θα υπογράψει με...
τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Ο 36χρονος γκαρντ θα οριστικοποιήσει αύριο τη μετακίνησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» και το απόγευμα θα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Θωμάς Αμπαράς υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 18χρονος πόιντ γκαρντ (1.85), δεσμεύτηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ
και τα δύο τελευταία χρόνια ακολουθεί το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας. Ηταν βασικό στέλεχος της εθνικής Παίδων, η μόνιμη κατοικία του είναι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και την τελευταία τριετία συμμετείχε καθημερινά στη Θεσσαλονίκη στις προπονήσεις τόσο της ανδρικής, όσο και της εφηβικής ομάδας των «ασπρόμαυρων».

«Αισθάνομαι ευτυχισμένος. Δούλεψα χρόνια και ήρθε η στιγμή να επιβραβευτώ. Ευχαριστώ τον κόουτς και την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να υλοποιηθούν ομαδικοί και προσωπικοί στόχοι. Η καθημερινότητά μου τα τελευταία χρόνια ήταν πρωί σχολείο, μεσημέρι σπίτι για φαγητό στα γρήγορα, μετά ταξίδι για προπόνηση, η οποία πολλές φορές ήταν διπλή και επιστροφή στη βάση μου το βράδυ. Η οικογένειά μου, ο πατέρας και η μητέρα μου, με στήριξαν πολύ σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα πρέπει να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο», δήλωσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα