Ξεσπά η νονά της Αθηνάς Ωνάση: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πούλησε τον Σκορπιό

22:10 21/4/2013 - Πηγή: 24wro

Σοκαρισμένη από την απόφαση της Αθηνάς να πουλήσει το Σκορπιό δηλώνει η νονά της Αθηνάς Ωνάση....

μετά την κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου να πουλήσει το εμβληματικό νησί σε Ρώσο μεγιστάνα. Η Μαρίνα Δοδέρο... από το Μπουένος Αϊρες έλυσε τη σιωπή της 25 χρόνια μετά το θάνατο της στενής της φίλης και μητέρα της Αθηνάς, Χριστίνας Ωνάση και ξέσπασε όταν έμαθε πως ο Σκορπιός αλλάζει χέρια.
Μιλώντας στο Εθνος της
Κυριακής η Μαρίνα Δοδέρο είπε «δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έφτανε στο σημείο να δώσει το νησί που πάνω του βρίσκονται οι τάφοι της μητέρας, του παππού και του θείου της. Τα χρήματα δεν τα δημιούργησε μόνη της η Αθηνά για να κόψει μεμιάς τον ομφάλιο λώρο. Αν ζούσε η Χριστίνα δεν θα επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο».

Η νονά της Αθηνάς Ωνάση θεωρεί ότι ο Σκορπιός αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της οικογένειας κια όταν άκουσε πως το νησί πουλήθηκε είπε μέσα της «Δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω ότι η Αθηνά θα έκανε κάτι τέτοιο. Τα 30 στρέμματα γης που περιβάλλουν τους τάφους, βάσει της διαθήκης του Αριστοτέλη Ωνάση δεν πωλούνται». Τονίζει μάλιστα πως το κόστους για τη συντήρηση των τάφων δεν είναι μεγάλο και λέει «ο Αλέξανδρος έχει ταριχευτεί και τον βλέπεις όπως ακριβώς ήταν», ενώ με παράπονο αναφέρει πως δεν την άφησαν την ίδια να ταριχεύσει και τη Χριστίνα.

Η κυρία Δοδέρο συνεχίζει το «κατηγορώ» της λέγοντας πως αρχικά νόμιζε ότι η Αθηνά αποφάσισε να πουλήσει το νησί για να πάρει τα χρήματα και να βοηθήσει την Ελλάδα. «Αυτό θα το δεχόμουν λέει χαρακτηριστικά».

tro-ma-ktiko
Keywords
Τυχαία Θέματα