Ο 26χρονος βομβιστής της Βοστώνης ήταν παντρεμένος με Αμερικανίδα

21:41 21/4/2013 - Πηγή: 24wro

Παρότι ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ σε παλαιότερες δηλώσεις του, που είδαν το φως της δημοσιότητας εχθές, υποστήριζε ότι δεν είχε κανέναν Αμερικανό φίλο...

γιατί δεν τους καταλάβαινε, προκύπτει ότι ήταν παντρεμένος με Αμερικανίδα και είχε αποκτήσει μια κόρη.
Η 24χρονη Κάθριν Ράσελ, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις που σχεδίασε ο σύζυγός της με τον μικρότερο αδελφό του, δήλωσε «σοκαρισμένη και αηδιασμένη».
Συντετριμμένη όλη η οικογένεια Ράσελ, εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για την ειδεχθή
πράξη του Τσετσένου άνδρα, δηλώνοντας πως «ποτέ δεν τον γνωρίσαμε πραγματικά».
Η Κάθριν Ράσελ για να παντρευτεί με τον αιμοδιψή τρομοκράτη, είχε ασπαστεί το Ισλάμ και λίγο μετά τον γάμο απέκτησε την τρίχρονη πλέον Ζαχάρα.
Η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία εξηγούσε πως «η κόρη μας έχασε τον σύζυγο της σήμερα και πατέρα του παιδιού της. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς συνέβη αυτή η φρικτή τραγωδία. Στο τέλος συνειδητοποιούμε ότι ποτέ δεν ξέραμε ποιος πραγματικά ήταν ο Ταμερλάν Τσαρνάεφ. Η καρδιά μας είναι αηδιασμένη από τον τρόμο που έσπειρε».
Όπως δήλωσε γείτονας της οικογένειας στον αμερικανικό Τύπο, η Ράσελ εγκατέλειψε τις σπουδές της πριν τέσσερα χρόνια περίπου, ενώ από τότε που ασπάστηκε το Ισλάμ «κυκλοφορούσε με το κεφάλι καλυμμένο και φορώντας υπερμεγέθη ρούχα».
Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα spotcrime.com ο Ταμερλάν είχε συλληφθεί για ενδοεικογενειακή βία τον Ιούλιο του 2009 καθώς είχε επιτεθεί στην Ράσελ.
Στο μεταξύ, συγγενής των βομβιστών επέμεινε ότι ο Ταμερλάν αγαπούσε την γυναίκα και το παιδί του, υποστηρίζοντας ότι η επίθεση δεν μπορεί να σχετιστεί με τη θρησκεία, καθώς η οικογένεια της συζύγου του είναι χριστιανική.
«Βρήκε την αγάπη, παντρεύτηκε, έκανε μια κόρη και ήταν πολύ χαρούμενος. Όμως δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στις ΗΠΑ. Ήταν δύσκολο», δήλωσε ο συγγενής.
picantiko.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα