Ξεκαθαρίζει μέχρι το μεσημέρι το θέμα Κονσεϊσάο

11:39 9/10/2012 - Πηγή: 24wro
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να έχει λήξει οριστικά το θέμα Σέρτζιο...
Κονσεϊσάο για την ΑΕΚ. Έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ολιανένσε κι αφού τον πίεσε να ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις που προέβαλε για να λύσει το συμβόλαιο του 37χρονου τεχνικού, η Ένωση του κατέθεσε συγκεκριμένη οικονομική προσφορά.
Το αν αυτή θα γίνει δεκτή λοιπόν από το Δ.Σ. του πορτογαλικού συλλόγου θα κρίνει το αν ο Κονσεϊσάο θα
αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Μετά από πολύωρες συζητήσεις στις οποίες συμμετείχε η πλευρά του Κονσεϊσάο (δια του δικηγόρου του), ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο πρόεδρος της Ολιανένσε, Ισιντόρο Σόουζα, ο τελευταίος «κατέβασε» τις αξιώσεις του για να λύσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού. Και ρόλο σε αυτό - πέραν των πιέσεων του ίδιου του Κονσεϊσάο - έπαιξε και η συνειδητοποίηση πως η ΑΕΚ δεν επρόκειτο να του καταβάλλει κάτι παραπάνω από ένα συμβολικό ποσό.

Αυτό το ποσό λοιπόν έφτασε τις 40.000 ευρώ (συν τις εισπράξεις ενός φιλικού που θα γίνει στο ΟΑΚΑ) και αποτελεί την τελευταία προσφορά της Ένωσης. Επειδή ωστόσο ο ίδιος ο Σόουζα δεν είχε την δικαιοδοσία να την δεχθεί ή να την απορρίψει μόνος, δεσμεύτηκε ότι θα την καταθέσει στο Δ.Σ. που θα γίνει γι' αυτόν αποκλειστικά το λόγο σήμερα το μεσημέρι.

Κι εφόσον τελικά γίνει αποδεκτή, ο Κονσεϊσάο - που νωρίτερα θα έχει συνάντηση με την διοίκηση για να ασκήσει επιπλέον πίεση - θα ενεργοποιήσει την δεδομένη συμφωνία του με την ΑΕΚ και θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.
Keywords
Τυχαία Θέματα