Βλάχος: Ο Ολυμπιακός είναι ευθύνη

20:36 23/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ο νέος προπονητής...
της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μιλά στο Onsports για τα νέα του καθήκοντα.

O Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε ένα δικό του παιδί για την ερχόμενη σεζόν, τον Θοδωρή Βλάχο προκειμένου να αναλάβει τα.. ηνία
του συλλόγου. Ο Θοδωρής Βλάχος είχε αγωνιστεί ως παίκτης στους «ερυθρολεύκους» από το 1991 έως το 1998, ενώ από το 2001 έως το 2003 εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή, πανηγυρίζοντας και το Ευρωπαϊκό το 2002.
Την προηγούμενη εβδομάδα συμφώνησε και τυπικά την ανάληψη τεχνικών καθηκόντων στην ομάδα του Πειραιά και έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό…
Αναλάβατε και τυπικά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Πώς νιώθετε για αυτήν την εξέλιξη;
Εκτός ότι θα συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό, πρόκειται για μία καλή εξέλιξη στην καριέρα μου. Νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί.
Πρέπει να έχει και συναισθηματική αξία για εσάς, αφού έχετε υπάρξει παίκτης του Ολυμπιακού, βοηθός προπονητή ενώ το 2002 είχατε κατακτήσει και το Ευρωπαϊκό…
Συναισθηματικά είμαι δεμένος με τον Ολυμπιακό για όλους αυτούς τους λόγους αλλά νομίζω ότι τώρα η παρουσία μου θα είναι διαφορετική. Έχω τις ευθύνες της ομάδας, γεγονός που διαφέρει από τα προηγούμενα περάσματά μου. Το περιβάλλον που επιστρέφω είναι γνωστό και ξέρω πάνω-κάτω τις απαιτήσεις ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Ολυμπιακός όπως και του κόσμου του. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πρωταγωνιστεί και είμαι γνώστης καταστάσεων.
Πώς πρέπει να περιμένουμε τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς;
Το ρόστερ θα καθορίσει πώς θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα και πως θα εμφανιστεί τη νέα χρονιά. Έχουν γίνει συζητήσεις με παίκτες αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο.
Μετά την ενίσχυση της Χίου και της Βουλιαγμένης, αλλά και τις τελευταίες κινήσεις που έκανε ο Παναθηναϊκός πιστεύετε ότι το πρωτάθλημα της ερχόμενης σεζόν στην Α1 θα είναι πιο ανταγωνιστικό;
Χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει το δικό μας ρόστερ, πιστεύω ότι θα είναι πιο ανταγωνιστικό φέτος. Έχουν δυναμώσει δύο – τρεις αντίπαλοι αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε κι εμείς από την πλευρά μας, θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν είναι το φαβορί των τελευταίων ετών που ήξεραν όλοι ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, πριν καν αρχίσει η χρονιά αλλά θα παρουσιαστεί και φέτος δυνατός ανεξάρτητα με το γεγονός ότι έφυγαν ορισμένοι παίκτες.
Ποιον θεωρείται ποιο επικίνδυνο αντίπαλο;
Αυτό που με απασχολεί είναι η δική μου ομάδα.  Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί, αλλά συγκεντρωνόμαστε στις δικές μας κινήσεις και στη συνέχεια θα δούμε ποιος αντίπαλος είναι επικίνδυνος και ποιος προσιτός.
Στο… δρόμο σας θα βρείτε και δύο φίλους, τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τον Αντώνη Βλοντάκη που θα αγωνίζονται στην Χίο…
Συμβαίνει, έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν, έτσι είναι ο αθλητισμός. Έχουν παίξει αδέλφια αντίπαλοι, τα δύο παιδιά είναι φίλοι μου και θα είναι απλά αντίπαλοι.
Ο Ολυμπιακός θα βασιστεί φέτος και στις υποδομές
Keywords
Τυχαία Θέματα