Βικτόρια Μπέκαμ: Εγκυμοσύνη με στυλ!

23:25 24/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Βικτόρια Μπέκαμ παρακολούθησε την τελετή...
παρουσίασης του αστεριού που απέκτησε ο Σάιμον Φούλερ στο θρυλικό Walk of Fame στο Χόλυγουντ, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά.

Η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας, που είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, κατέφθασε στο χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενη από τον γιο της Μπρούκλιν, για να παραστεί στην τελετή που ακολούθησε προς τιμήν του παραγωγού του American Idol.

Η Βικτόρια μιλώντας από κοινού
με τον σύζυγο της Ντέιβιντ Μπέκαμ σε αμερικανικό ειδησεογραφικό δίκτυο, δήλωσε: «Ο Σάιμον είναι ο μάνατζερ μας, συνέταιρος και καλός φίλος για πάνω από 15 χρόνια. Η πίστη, η ακεραιότητα και η ταπεινότητα που τον διακρίνει τον κάνουν πραγματικά μοναδικό».


Επίσης συμπλήρωσαν: «Είναι ένας μοναδικός οραματιστής, που δημιουργεί ψυχαγωγικά θεάματα και fashion brands. Το πάθος του και η φιλανθρωπική του δράση σε όλο τον πλανήτη μας κάνει να νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που γνωρίζουμε αυτόν και την οικογένειά του».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και άλλοι λαμπεροί αστέρες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ που είναι πλέον και κριτής στο American Idol και πολλοί από τους καλλιτέχνες που αναδείχτηκαν μέσω του δημοφιλούς talent show.
Keywords
Τυχαία Θέματα