Βενιζέλος : Βρισκόμαστε υπό συνθήκες οικονομικού πολέμου

14:20 14/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως χρειάζεται τώρα... εθνική επιστράτευση και όχι στείρα αντιπαράθεση της αντιπολίτευσης, διότι βρισκόμαστε υπό συνθήκες πραγματικού οικονομικού πολέμου.
Σχολιάζοντας τις προτάσεις για την οικονομία και την έξοδο της χώρας από την κρίση, που παρουσίασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς,
ο κ. Βενιζέλος τόνισε: «Η κυβέρνηση εξετάζει κάθε καλή ιδέα, κάθε συγκροτημένη πρόταση και στα όσα παρουσίασε ο κ. Σαμαράς υπάρχουν στοιχεία τα οποία πράγματι μπορούν και να συζητηθούν, να διερευνηθούν και να γίνουν αντικείμενο ευρύτερης συμφωνίας.
Άλλωστε, παρόμοιες ιδέες και προτάσεις έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση. Παρόμοιες ιδέες -αναφέρομαι σε κάποιες θετικές ιδέες- έχει συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο.
Τι αποδεικνύεται λοιπόν; Αποδεικνύεται ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας πρέπει να σταματήσουν αυτή την ακατανόητη και ψευδή αντιπαράθεση υπέρ ή κατά του Μνημονίου. Γιατί το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι η εθνική ανασυγκρότηση και η σωτηρία της χώρας»

newscode.gr 
Keywords
Τυχαία Θέματα