Βέλγιο: Με τον «αέρα» του φαβορί η Βέστερλο

21:15 13/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μεγάλη η σημερινή Παρασκευή για της Βέστερλο και Σερκλ Μπριζ αφού...
δίνουν τον πρώτο μεταξύ τους τελικό για την πρώτη  φάση των play off του Βελγικού πρωταθλήματος. Ο άλλος είναι προγραμματισμένος για την Δευτέρα.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί ή με τον 4o ή με τον 5o του 1ου γκρουπ των play off. Όλα θα εξαρτηθούν από την έκβαση του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ της Σταντάρ Λιέγης και της Βέστερλο.
Στους μεταξύ τους αγώνες που έγιναν
για το πρωτάθλημα η Βέστερλο επικράτησε και στα δύο. Με 2-1 εντός έδρας και με 1-0 εκτός. Οι δύο «μονομάχοι» πάντως τα «είπαν» και για τον θεσμό του Κυπέλλου  με τα δύο παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα 0-0 και 3-3 με την Βέστερλο να παίρνει την πρόκριση στα πέναλτι.

Βέστερλο: Παίζει με κύριο μέλημα της το σκοράρισμα και το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο στο «τρελό» 7-1 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ ενώ υποτίθεται πως ο εν λόγω αγώνας θα έκρινε την πρωτιά του ομίλου. Είναι φαβορί για την πρόκριση από αυτό το ζευγάρι αφού έχει δείξει πως φέτος την «έχει» την Σερκλ τόσο στο  «Κούιπκε» όσο και εκτός έδρας.  Έχει και επιστροφές σημαντικών παικτών όπως ο Καμπέκε στην άμυνα και ο Ντε Πέτερ στα χαφ οπότε ο Κέλεμανς έχει ως μοναδικό «πονοκέφαλο» τον Ρουίς (επιθετικός).

Σερκλ Μπριζ: Δύσκολα τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους. Πήραν μεν την πρόκριση στον τελικό των ομίλων αλλά αυτό ήρθες με συνδυασμό αποτελεσμάτων και κυριολεκτικά στο νήμα.  Τώρα όμως καλούνται να περάσουν από τις διπλές αναμετρήσεις με αντίπαλό μια ομάδα που είναι φανερό πως τους έχει πάρει τον «αέρα». Ελπίδες βέβαια έχουν και μάλιστα πολλές αλλά όπως και να το κάνουμε ένα έξτρα ψυχολογικό βάρος υπάρχει αφού τις τέσσερεις φορές που συναντήθηκαν φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο σύλλογος  από το Μπριζ δεν κατάφερε να πάρει νίκη. Κάτι που επισήμανε και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Πίτερς που ζήτησε λίγη περισσότερη τύχη για αυτή την σειρά αγώνων. Μοναδικός απόντας για την Σερκλ ο τραυματίας επιθετικός από τη  Βραζιλία Ρεϊνάλντο.

Στο ψαχνό: Νίκη των γηπεδούχων  με απόδοση  1.82 στην 10bet.
bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα