Τρελάθηκε με τη Λίβερπουλ ο Λεμπρόν!

17:06 22/11/2011 - Πηγή: 24wro
Απίστευτη χαρακτήρισε την εμπειρία που έζησε στο... Ανφιλντ παρακολουθώντας ματς της Λίβερπουλ, ο σούπερ σταρ του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς.
Διαβάστε επίσης...Ο πολυδιαφημισμένος Λεμπρόν απέκτησε πρόσφατα ένα μικρό μερίδιο των μετοχών της Λίβερπουλ και σε επίσκεψή του στην Αγγλία δεν έχασε την ευκαιρία. Πήγε στο Ανφιλντ,
γνώρισε τους Κένι Νταλγκλίς και Στίβεν Τζέραρντ, έμαθε λεπτομέρειες για την ιστορία του συλλόγου και εν συνεχεία παρακολούθησε το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1). Οπως φαίνεται από όσα δήλωσε στον Guardian, η όλη εμπειρία τον ενθουσίασε...
«Εντυπωσιάστηκα αρχικά από την πίστη και το πάθος που έχουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ και βέβαια από την ιστορία και τις επιτυχίες αυτής της ομάδας. Η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει 18 πρωταθλήματα και έχει γράψει ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ηταν φανταστικό δε, να διαβάσω και να μάθω λεπτομέρειες για τον Κινγκ Κένι και τον Στίβεν Τζέραρντ, ένα ντόπιο παιδί που πλέον ηγείται αυτής της ομάδας ως αρχηγός της. Και τέλος, η εμπειρία που έζησα παρακολουθώντας το ματς με τη Μάντσεστερ και βλέποντας 40.000 ανθρώπους να ουρλιάζουν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, ήταν απλά εκπληκτική», τόνισε αρχικά ο Λεμπρόν και εν συνεχεία μίλησε για τη γνωριμία του με τον Νταλγκλίς, αλλά και διάφορους ποδοσφαιριστές των 'ρεντς'.
«Ο Κίνγκ Κένι είναι φανταστικός. Βέβαια η προφορά του είναι περίεργη και στην αρχή δυσκολευόμουν να καταλάβω τι μου έλεγε... Ενιωσα πολύ όμορφα που τον γνώρισα, όπως επίσης και που συνάντησα παίκτες όπως ο Σουάρες, ο Τζέραρντ και ο Κάιτ. Χάρηκα, δε, πολύ που με γνώριζαν και αυτοί».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα