Τραυμάτισε κατά λάθος το φίλο του με παράνομο όπλο

13:12 2/8/2012 - Πηγή: 24wro

Από τύχη και μόνο αποφεύχθηκε η τραγωδία σε ένα χωριό σε ορεινή περιοχή της Ξάνθης...
όταν ένας νεαρός Αλβανός πυροβόλησε κατά λάθος έναν Έλληνα φίλο του με το όπλο που ο τελευταίος κατείχε χωρίς τη νόμιμη άδεια!

Καθώς ο 23χρονος αλλοδαπός περιεργαζόταν την κυνηγετική καραμπίνα που είχε αγοράσει παράνομα ο 41χρονος Έλληνας, το όπλο εκπυρσοκρότησε και τραυμάτισε τον ιδιοκτήτη του σοβαρά στο αριστερό τμήμα του θώρακα! Πανικόβλητος ο νεαρός κάλεσε βοήθεια και ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό νοσοκομείο Ξάνθης για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στο Πανεπιστημιακό
Γενικό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο ακούσιος δράστης συνελήφθη και συλληφθείς θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, όπως και ο 41χρονος όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του αφού κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή.

«Μπαλωθιές» στον αέρα έριχνε με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο ένας 34χρονος Έλληνας σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Παγανής στη Λέσβο, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης. Το δίκαννο για το οποίο είχε άδεια κατασχέθηκε, μαζί με έξη κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα