ΤΡΑΓΙΚΟ: Τσακώθηκαν για το νυφικό, την σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

07:31 16/10/2013 - Πηγή: 24wro


Πριν ακόμη παντρευτούν τους πήρε το μαύρο χώμα. Στο Μπάτμαν ,τουρκική επαρχία στο διαμέρισμα της Νοτιοανατολικής Ανατολίας, ο ...

34χρονος Κερίμ Μπασμπούγ σκότωσε με πιστόλι στην μέση του δρόμου την αρραβωνιαστικιά του και μετά αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο!

Αναφέρεται πως ο Μπασμπούγ σκότωσε την αρραβωνιαστικιά του και μετά αυτοκτόνησε, από καβγά που προέκυψε επειδή…
δεν της είχε αρέσει το νυφικό. Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 16:30 στην συνοικία Σαλίκ του Μπάτμαν επί της οδού 1905.

Ο Κερίμ Μπασμπούγ που έκανε γαμήλιες ετοιμασίες πήγε με την αρραβωνιαστικιά
του την Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν και την πεθερά του να αγοράσουν νυφικό. Ο καβγάς προέκυψε όταν ένα νυφικό που θέλησε να πάρει η Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν δεν του άρεσε.

Το ζευγάρι βγήκε από το μαγαζί και συνέχισε τον καβγά στον δρόμο, και τότε η Γκιουλμπεγιάζ έβγαλε το δαχτυλίδι από το δάχτυλο της και το πέταξε. Εκνευρισμένος τότε ο Κερίμ Μπασμπούγ έβγαλε το δίχως άδεια όπλο που έφερε και μπροστά στα μάτια όλων την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Η κοπέλα κατέρρευσε και πέθανε επιτόπου. Έπειτα ο Μπασμπούγ ακούμπησε το όπλο του στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε πυροβολώντας.

Οι περίοικοι έφευγαν πανικόβλητοι, ενώ η μητέρα της Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν έπαθε νευρική κρίση. Η μητέρα που δεν έγινε γνωστό το όνομα της μεταφέρθηκε για θεραπεία στο νοσοκομείο.

Τα πτώματα των Κερίμ Μπασμπούγ και Γκιουλμπεγιάζ Οζτζάν μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του κρατικού νοσοκομείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα