Τώρα να σας δούμε...

22:26 26/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ιδιοκτήτες και παίκτες στο ΝΒΑ ήρθαν σε αρχική συμφωνία κι οι ανταγωνίστριες ομάδες του Παναθηναϊκού αναμένεται να μείνουν με το... ρόστερ στο χέρι.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε προσφάτως πως δε θέλει παίκτη από το ΝΒΑ κι αποδείχτηκε πως ήταν μπροστά από τις εξελίξεις. Ιδιοκτήτες και παίκτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έδωσαν τα χέρια για νέα
συλλογική σύμβαση εργασίας κι η χρονιά αναμένεται να κάνει τζάμπολ στις 25/12.

Λίγο νωρίτερα, στις 9/12, θα ανοίξουν τα καμπ των ομάδων και το μετεγγραφικό παζάρι, που σημαίνει πως μέσα στις επόμενες ημέρες όλοι οι... Ευρωπαίοι (και μη, πλην Κίνας) NBAers με συμβόλαιο στο ΝΒΑ θα αποχαιρετήσουν τις προσωρινές ομάδες τους. Και θα δούμε τι μπορεί να κάνει η κάθε μία χωρίς ξένη βοήθεια.

Για παράδειγμα, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αποχαιρετήσει τους Ρούντι Φερνάντεθ (Μάβερικς) και Σερτζ Ιμπάκα (Θάντερ), η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον Τζόρνταν Φάρμαρ (Νετς), η Παρτιζάν τον Νίκολα Πέκοβιτς (Τίμπεργουλβς), η Νανσί τον Νικολά Μπατούμ (Μπλέιζερς), η Ζάγκρεμπ τον Τι Τζέι Φορντ και πάει λέγοντας.

Η Μπαρτσελόνα μόνο σε περίπτωση ακύρωσης χρονιάς θα έκανε κίνηση για τους αδερφούς Γκασόλ και δε θα υποστεί καμία αλλαγή, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Αντρέι Κιριλένκο, που είναι free agent. Μόνος τρόπος να αφήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι να δεχτεί σοβαρό συμβόλαιο από σοβαρή ομάδα και φυσικά να θέλει να αποχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε και δε θα έπαιρνε παίκτη από το ΝΒΑ και το μόνο που πρέπει να είναι να φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων του, κυρίως όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν. Οι υπόλοιπες ομάδες, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το lockout, ας πρόσεχαν...

ΥΓ. Κένιον Μάρτιν, Τζέι Αρ Σμιθ και κανά δύο άλλοι έκαναν το λάθος να υπογράψουν με ομάδες της Κίνας και τα συμβόλαιά τους δεν έχουν όρο επιστροφής στο ΝΒΑ.
Keywords
Τυχαία Θέματα