Το πριγκιπικό ζεύγος όπως δεν το έχετε ξαναδεί!

15:10 9/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε κάθε πριγκιπική ιστορία υπάρχουν κάποιες πτυχές που δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας...
Σκοτεινές, προκλητικές, ανομολόγητες και τραγικά θνητές κρύβονται επιμελώς στα μπαούλα του παλατιού.Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας όμορφος πρίγκιπας. Ξανθός, ψηλός, με μπλε μάτια, άψογη λονδρέζικη προφορά και ελαφριά τριχόπτωση, περνούσε τον περισσότερο χρόνο του διαβάζοντας στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα σε μια ακτή της Σκοτίας. Εκεί, θα
συναντήσει ανάμεσα σε πολλές «υποψήφιες» ερωμένες την Καιτούλα.Ενα σεμνό και καλό κορίτσι από το Μπερκσάιρ. Μαζί της θα μοιραστεί κασόνια μπίρας παρακολουθώντας τηλεοπτικούς μαραθώνιους μπροστά στην τηλεόραση. Κάπως έτσι θα χαζέψει και θα ορκιστεί πως κάποια μέρα θα κάνει αυτό το απλοϊκό κορίτσι δούκισσα του Κέιμπριτζ. Μια καλή νεράιδα τον άκουσε και πήρε την απόφαση να κάνει με το μαγικό της ραβδάκι την ευχή του πραγματικότητα.



Ο έρωτάς τους θα φουντώσει με την πρώτη ματιά κι εκείνη θα αρχίσει να ονειρεύεται τη στιγμή που θα καταφέρει να στολίσει τα μακριά της μαλλιά με το στέμμα του παλατιού. Από εκείνο το βράδυ θα στέκεται ανελλιπώς μπροστά στο μαγικό της καθρεφτάκι επαναλαμβάνοντας: «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου, για πες μου αλήθεια τώρα: ποια θα ’ναι η πριγκίπισσα μέσα σε αυτή τη χώρα;». Κι εκείνος θα της απαντά: «Εσύ, Κατινάκι μου! Εσύ!»



Οι μέρες, οι μήνες και τα χρόνια θα περνούν, με το ερωτευμένο ζευγάρι να μοιράζεται τα πάντα στο δωματιάκι της φοιτητικής του εστίας: τον έρωτά του, το σφουγγάρισμα, το ξεσκόνισμα, το πλύσιμο αλλά και το σιδέρωμα των πριγκιπικών εσωρούχων. Η Κέιτι γνώριζε καλά ότι για να γίνει πριγκίπισσα έπρεπε να περάσει από το στάδιο της Σταχτοπούτας, έναν ρόλο που από μικρή είχε ακούσει τόσες φορές να της διηγείται η αεροσυνοδός μαμά και ο φροντιστής μπαμπάς, με αποτέλεσμα να τον παίζει περισσότερο από καλά. Τα πρωινά σερβιρίσματα στο κρεβάτι έδιναν και έπαιρναν, τα μασάζ ξεπέρασαν κάθε φαντασία και τα σέξι εσώρουχα κατέκλυσαν τη φτωχική της ντουλάπα μαζί με τα σώβρακα του πρίγκιπα που δεν είχε προλάβει να σιδερώσει.



Το μόνο εμπόδιο στον έρωτά τους ήταν οι λυσσάρες συμφοιτήτριές της, οι οποίες μόλις αντιλήφθηκαν ότι χάνουν τον πρίγκιπα μέσα από τα… πόδια τους  έσπευσαν να τον ξελογιάσουν με τους γνωστούς τρόπους. Ο καλός και αγαθός πρίγκιπας, ύστερα από κάποια τσιλιμπουρδίσματα που έκαναν έξαλλη την Καιτούλα, αποφάσισε ότι καμία δεν αξίζει όσο αυτή και της ανακοίνωσε ότι θέλει να γνωρίσει τους δικούς της.



Η όμορφη Καιτούλα έσπευσε να ανακοινώσει ευθύς αμέσως το χαρμόσυνο γεγονός της σχέσης της στη μαμά, τον μπαμπά και τη σεμνή αδελφούλα της, την Πίπα. Τότε, σύσσωμη η οικογένεια προσέλαβε τον οικογενειακό φίλο και τηλεμάγειρα Γκόρντον Ράμσεϊ προκειμένου να διδάξει στην υποψήφια πριγκίπισσα την τέχνη του να περνάει τον έρωτα από το στομάχι.

Ο καλόκαρδος πρίγκιπας, πέρα από την αγάπη του για τη μελέτη και την Κατινούλα, είχε και βαθιές ευαισθησίες, όπως
Keywords
Τυχαία Θέματα