ΝΒΑ: Θα μιλήσει ξανά η έδρα;

15:10 9/5/2011 - Πηγή: 24wro
Οι έδρες των Χιτ, των Γκριζλς και των Σέλτικς έχουν αποδειχθεί καταλυτικές στα παιχνίδια των πλέι οφ μέχρι στιγμής! ...
Μόνοι νίκες μετρούν οι γηπεδούχοι μπροστά στο κοινό τους και μένει να δούμε αν απόψε θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό!


ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ – ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ (0,5)


Ήταν φως φανάρι ότι θα ερχόταν η αντίδραση από τους Σέλτικς! Μπορεί στα πρώτα δύο παιχνίδια να ηττήθηκαν εύκολα, αλλά εξίσου εύκολα πήραν το 3ο παιχνίδι και μείωσαν τη σειρά σε 2-1.
Γεννημένοι πρωταθλητές οι «Κέλτες» επιβεβαίωσαν
τις προβλέψεις μας και έδειξαν ότι η σειρά έχει πολύ ζουμί ακόμα. Ότι δεν έκαναν στα παιχνίδια στο Μαϊάμι, οι Γκαρνέτ και Πιρς τα έκαναν μαζεμένα στο πρώτο παιχνίδι στη Βοστώνη! Ενδεικτικό του πάθους των Σέλτικς ήταν ότι ο Ρόντο έπαιζε με το ένα χέρι, αλλά αρνούταν να βγει από το ματς, έως ότου διασφαλιστεί η νίκη για την ομάδα του. Πλέον, οι Σέλτικς πήραν τη νίκη που ήθελαν, μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης και το κυριότερο, ανέκτησαν τη ψυχολογία τους, που δεν ήταν και η καλύτερη μετά τις δύο απανωτές ήττες στο Μαϊάμι.



Για να νικήσουν τόσο εύκολα οι Σέλτικς στο 3ο παιχνίδι της σειράς, χρειάστηκε οι Χιτ να παρουσιάσουν κάκιστο πρόσωπο!Για την ακρίβεια παρουσιάστηκαν στο παρκέ του TD Garden όπως ήταν στα πρώτα παιχνίδια της κανονικής σεζόν, που ακόμη ψάχνονταν και έχαναν πανεύκολα από τους Σέλτικς. Κακός ο Ουέιντ, κάκιστος ο Λεμπρόν, για τον Μπος, ούτε λόγος! Είναι ντροπή με τις εμφανίσεις που κάνει να τον συμπεριλαμβάνουν στο ντουέτο των Ουέιντ-Τζέιμς. Κανονικά Big Two έπρεπε να λέγονται κι όχι Big Three.. Μένει να μας διαψεύσει ο πρώην αστέρας των Ράπτορς, αλλά φαίνεται πολύ…μαλθακός και soft μπροστά στον γερόλυκο Γκαρνέτ!

Το θέμα είναι να νικήσουν οι Χιτ, διαφορετικά οι δύο αρχικές νίκες δεν έχουν κάποιο νόημα. Πάλι στην αρχή θα είμαστε… Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, αλλά στοιχηματίζω ότι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί και δεν θα ηττηθούν με κάτω τα χέρια όπως προχθές!



ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΘΑΝΤΕΡ (2,5)


Οι Γκριζλς έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν! Δεν εξηγείται αλλιώς! Διανύουν σίγουρα μια από τις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία τους και απόψε έχουν την ευκαιρία να βρεθούν ένα βήμα πριν τη μεγαλύτερη διάκριση στα χρονικά! Να φτάσουν στον τελικό της περιφέρειάς τους!
Ποιος θα το πίστευε όταν η ομάδα του Μέμφις αγκομαχούσε για να μπει στα πλέι οφ, ότι θα απέκλειε τους Σπερς και θα προηγούνταν του Ντουράντ και των υπολοίπων με 2-1.

Βέβαια, οι Θάντερ λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν στο πρώτο παιχνίδι του Μέμφις και λύγισαν στην παράταση!



Κομβικό από κάθε άποψη το αποψινό ματς! Αν οι Θάντερ καταφέρουν και φύγουν με το διπλό από το Μέμφις, εκτός του ότι θα ισοφαρίσουν τη σειρά, δεν βλέπω να χάνουν την πρόκριση μετά. Το ίδιο θα ισχυριστώ αν νικήσουν βέβαια οι Γκριζλς. Αν κάνουν το 3-1, ακόμα κι αν χάσουν το επόμενο παιχνίδι στην Οκλαχόμα,
Keywords
Τυχαία Θέματα