Το B.B.C στο Sparta Orange στην Σκάλα Λακωνίας

18:35 3/8/2011 - Πηγή: 24wro
Πραγματοποιήθηκε την... Τετάρτη, 20/07/2011 στα γραφεία του “Sparta Orange” επίσκεψη του αγγλικού δημοσιογραφικού καναλιού B.B.C… Η ομάδα φιλοξενήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συναιτεραισμού για μία ώρα περίπου και έγινε συζήτηση γύρω από τη λειτουργία και τις δράσεις του “Sparta Orange” .
Επίσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την οικονομική κρίση και τις επιδράσεις της στην κατανάλωση και το εμπόριο εσπεριδοειδών. Στη συνέχεια έγιναν γυρίσματα σε εξωτερικό χώρο και συγκεκριμένα σε περιβόλι παραγωγού του “Sparta Orange” , εν ώρα κοπής πορτοκαλιών, όπου διεξήχθη και η συνέντευξη του προέδρου
του Συνεταιρισμού κου Μπλέτα Πέτρου, καθώς και επίσκεψη σε συσκευαστήριο για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων. Το ρεπορτάζ περιέχει ραδιοφωνική και τηλεοπτική συνέντευξη η οποία θα μεταδοθεί από το B.B.C WORLD RADIO AND TV. Ο “Sparta Orange” θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Λακωνίας τον κο Πανδή Κωνσταντίνο καθώς και τον κο Τσιμπίδη Γεώργιο, πρόεδρο του εξαγωγικού τμήματος, για την ευγενική μεσολάβηση τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα