Τι θα φέρει το 2013 στο χώρο της τεχνολογίας;

11:40 26/12/2012 - Πηγή: 24wro
Τι μέλει γενέσθαι στον τομέα της τεχνολογίας με το νέο έτος; ...
Λίγο πριν τον ερχομό του 2013 τα τεχνολογικά sites και forums έχουν «πάρει φωτιά» κάνοντας προβλέψεις για τη νέα χρονιά!

Το 2012 ήταν μια χρονιά με έντονο τεχνολογικό ενδιαφέρον, καθώς στιγματίστηκε με τη μάχη της Apple με ό,τι εταιρεία
υπάρχει, την ανάκαμψη της Microsoft κτλ.
Μέσα στο 2013 αναμένεται η Apple να κονταροχτυπηθεί με τις υπόλοιπες τεχνολογικές εταιρείες για την πρώτη θέση στα smartphones! Η Samsung κατάφερε να προσπεράσει την Apple στις πωλήσεις φέτος και ο ανταγωνισμός του Android θα κάνει «σκούρα» τα πράγματα για την εταιρεία με το μήλο!

Από την άλλη, η πάλαι ποτέ ξεχασμένη Microsoft επανήλθε στο προσκήνιο με τα Windows 8 και Windows Phone 8, ενώ επιχείρησε την είσοδο της και στην αγορά των tablet PCs, με το Microsoft Surface. Ως εκ τούτου αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις της, δεδομένων κιόλας των εξαγορών του Skype.

To 2012 (είχε ξεκινήσει από τα τέλη του 2011) μην ξεχνάμε την συμαντικότερη διάκριση στην ιστορία της Ελληνικής διαδικτυακής τεχνολογίας καθώς αναγνωρίστηκε παγκοσμίως ότι η πρώτη διαδικτυακή τηλεόραση ήταν Ελληνική. Δημιουργός της ο Άγγελος Διαμαντουλάκης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει κάτι καινούριο που θα φέρει και πάλι την «επανάσταση» στο διαδίκτυο.

Το facebook δεν θα γινόταν να λείπει από τη λίστα, καθώς διαρκώς αλλάζει μορφή και περιεχόμενο και αναπτύσσεται. Επίσης, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης εισήλθε στην αγορά της Wall Street, με τις απαιτήσεις για ακόμα περισσότερα κέρδη, να μεγαλώνουν.

Τέλος, η «μάχη της πατέντας» αναμένεται να συνεχιστεί με τις εταιρείες να τα βρίσκουν στα δικαστήρια! Το 2012 στιγματίστηκε από την διαμάχη της Apple με τη Samsung και αυτό δε φαίνεται να τελειώνει σύντομα!

periergaa.blogspot.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα