Τι φέρνουν στα ζώδια οι διελεύσεις του Κρόνου

17:41 3/10/2011 - Πηγή: 24wro
Έχετε σκεφθεί πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς τον Κρόνο; 

Χωρίς τις εμπειρίες; Χωρίς τις ηθικές αρχές, τον σεβασμό στην ιεραρχία και την αναδρομή στις ρίζες μας; Χωρίς την ενδοσκόπηση να δούμε μόνοι μας τα καλά και τα άσχημα;
Αν τελικά το δίκαιος λογίζεται ως «κακός», τότε μάλλον πρέπει να επανεξετάσουμε την έννοια της εν λόγω λέξης. Ο Κρόνος είναι ο δρόμος της Σύνεσης και της Αρετής. Το πιο δύσβατο μονοπάτι συνάμα δε και το ασφαλέστερο για το δρόμο προς την εξύψωση της ψυχής!

Οι λέξεις
κλειδιά που βοηθούν στην κατανόηση της φύσης του είναι: πίεση, ανασφάλεια, περιορισμός, όρια, αυστηρότητα, ενοχή, ευθύνη, κριτική, αυτοκριτική, ιεραρχία, νόμος, πειθαρχία, διάρκεια, συντήρηση, σκληρότητα, λιτότητα, εξετάσεις, πείρα, ωριμότητα.

Και συνεχίζοντας την παρουσίαση των διελεύσεων του Κρόνου από τους 12 οίκους, θα πρέπει να υπενθυμίσω πως στην ζωδιακή αστρολογία ο κύκλος των οίκων έχει σαν αφετηρία το ζώδιο στο οποίο ανήκει ο καθένας μας. Για παράδειγμα αυτήν την περίοδο ο Κρόνος βρίσκεται στον Ζυγό, που για τους Κριούς μπορεί να νοηθεί ως 7ος οίκος. Αντίστοιχα, για τους Ιχθύες ο Κρόνος βρίσκεται στον 8ο οίκο, για τους Υδροχόους στον 9ο, για τους Αιγόκερους στον 10ο, για τους Τοξότες στον 11ο και για τους Σκορπιούς στον 12ο (αυτά είναι και τα έξι ζώδια στα οποία πρακτικά αναφέρεται το δεύτερο μέρος του άρθρου).

Διαβάστε περισσότερα στο  astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα