Θόλωσα και της έσφιξα τον λαιµό

12:20 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ύστερα από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο 25χρονος στραγγάλισε την άτυχη φίλη του...
Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντικής. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο φερόμενος δράστης αφού επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια του στην άτυχη φίλη του, στη συνέχεια την στραγγάλισε.
"Μαλώσαμε και µε χτύπησε στο πρόσωπο. Θόλωσα και της έσφιξα τον λαιµό».
Αυτό φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνοµία ο 25χρονος στρατιώτης που κατηγορείται ότι σκότωσε την κατά έναν χρόνο µικρότερη φίλη του στο χωριό Κερκίνη Σερρών
τα ξηµερώµατα της Τρίτης.
Ο στρατιώτης είχε πάρει άδεια και συνάντησε τη φίλη του στην καφετέρια του χωριού. Καβγάδισαν κι έφυγαν µε το αυτοκίνητο. Αργότερα σταµάτησαν σε έναν αγροτικό δρόµο ανάµεσα στα χωριά Κερκίνη και Λιβάδια. Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε ένα αρδευτικό κανάλι κοντά στη λίµνη, ενώ ο δράστης παραδόθηκε λίγες ώρες αργότερα.
Οπως είπε, ήταν µεθυσµένος και παραδέχτηκε ότι µετά τη δολοφονία προσπάθησε να βάλει φωτιά στα ρούχα της κοπέλας. Στη συνέχεια οδήγησε προς τα σύνορα, πέρασε για λίγο στο βουλγαρικό έδαφος, όµως επέστρεψε στις Σέρρες και ειδοποίησε την Αστυνοµία. Σήµερα θα οδηγηθεί στον αρµόδιο στρατιωτικό εισαγγελέα.
Keywords
Τυχαία Θέματα