Τελειώσατε ή να σας περιμένουμε;

10:46 13/1/2012 - Πηγή: 24wro
Στο αποκορύφωμα της συγκίνησης βρίσκονταν οι θεατές της Φιλαρμονικής Νέας Υόρκης, την ώρα...
που ο μαέστρος διηύθυνε την ορχήστρα του στο τέλος της Ενάτης Συμφωνίας του Gustav Mahler. Τη προσήλωση και την κορύφωση διέκοψε ο ήχος ενός κινητού τηλεφώνου από τις πρώτες σειρές των θεατών. Ο διευθυντής της ορχήστρας τα είδε όλα κόκκινα.

Τόσο που διέκοψε την ορχήστρα! Προσπάθησε να συνεχίσει αλλά ο εκνευριστικός ήχος του κατέστρεψε το συναίσθημα, όπως ανέφεραν μετά οι θεατές που σχολίασαν το περιστατικό στα blogs. Έτσι, στράφηκε προς
το μέρος που ακουγόταν ο ήχος και κοίταξε τον κάτοχο του... ενοχλητικού κινητού. «Τελειώσατε;» τον ρώτησε κι όταν ο θεατής δεν απάντησε, πρόσθεσε «Ωραία, θα σας περιμένουμε!». Το κοινό άρχισε να φωνάζει διαμαρτυρόμενο για τη διακοπή και την ενόχληση: «Χίλια δολάρια πρόστιμο. Βγες έξω!».

Όταν ο "δράστης" του δυσάρεστου περιστατικού τελείωσε με την κλήση του, ο διευθυντής της ορχήστρας του ζήτησε να κλείσει το τηλέφωνό του κι εκείνος υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναχτυπούσε. Στράφηκε στο κοινό του και απολογήθηκε: «Σας ζητώ συγγνώμη» είπε ο μαέστρος Alan Gilbert. «Όταν υπάρχει τέτοιου είδους ενόχληση, συνήθως το αγνοώ, γιατί όταν δίνεις σημασία σε μία διαταραχή τόσο πιο μεγάλη έκταση της δίνεις. Αλλά αυτό αντηχούσε τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να το επιτρέψω. Πάμε από την αρχή!» πρόσθεσε και πραγματικά ξεκίνησε την Ενάτη Συμφωνία του Μahler από την αρχή.

Οι πιο... ενοχλητικές διακοπές από κινητό

Στο Σίδνεϊ βρισκόταν τον προηγούμενο μήνα ο Kevin Spacey υποδυόμενος τον Ριχάρδο ΙΙΙ, όταν ακούστηκε ο ήχος ενός κινητού τηλεφώνου. «Πες τους ότι έχουμε δουλειά!» έκανε παρατήρηση στον θεατή που τον κοίταξε σαστισμένος, ενώ το κοινό επευφημούσε τον διάσημο ηθοποιό.

Τον Ιούνιο του 2011 η τενίστρια Caroline Wozniacki σέρβιρε στο ματς εναντίον της Alize Cornet στο Ανοιχτό της Σουηδίας, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της αντιπάλου της. Η Cornet έχασε τον αγώνα.

Πέρυσι, ο Adam Lambert διαγωνιζόμενος στο American Idol προσπαθούσε να ηχογραφήσει ένα ακουστικό κομμάτι. Όταν χτύπησε το κινητό μίας κοπέλας στην πρώτη σειρά. «Δεν παρακολουθείς τηλεόραση» την πρόσβαλε.

Ο Hugh Jackman και ο Daniel Craig σταμάτησαν στα μισά παράστασή τους στο Μπρόντγουεϊ προκειμένου να παρακαλέσουν έναν θεατή να κλείσει το τηλέφωνό του που χτυπούσε ασταμάτητα.

Η σχολιάστρια σε εκπομπή Tina Brown ξέχασε να απενεργοποιήσει το κινητό της σε «ζωντανή» αναμετάδοση όπου μιλούσε για την τρομοκρατία στο Πακιστάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα