Τα κακόγουστα λάθη στο μακιγιάζ που πρέπει να αποφύγετε

14:57 30/1/2013 - Πηγή: 24wro
Τα μεγάλα και κακόγουστα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ, δημιουργούν ένα πολύ αντιαισθητικό αποτέλεσμα...

1) Πολλές γυναίκες μπερδεύουντο πρωί με το βράδυ με αποτέλεσμα να πηγαίνουν στην δουλεία με μακιγιάζπου θα δημιουργούσαν για μία Βραδινή έξοδο σε κάποιο club. Ωστόσο όταν έρθει η ώρανα ετοιμαστούν για να βγούν το βράδυ δεν διαφέρει σε τίποτα το μακιγιάζ έτσιώστε να κάνουν μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

2)Τα επικαλυπτικά make-up δεν είναιγια
όλες τις ώρες και εποχές,καλό θα ήταν όσο ανοίγει ο καιρός να κάνουμε και τοmake-up όλο και πιο ελαφρύ για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3) Οι έντονες γραμμές eye-liner και μαύρων μολύβιων πρέπει να γνωρίζουμε που σταματάνε,τοαποτέλεσμα της Κλεοπάτρας δεν είναι πάντα της μόδας.

4)Προτιμήστε τα κόκκινα κραγιόν γιαπιο χειμωνιάτικες περιόδους. Επιλέξτε κοραλί και φούξια αποχρώσεις για το καλοκαίριγια όσες γυναίκες αγαπάτε τους έντονους χρωματισμούς στα χείλη.

5)Αν θέλετε να τονίσετε το σχήμα τωνφρυδιών επιλέξτε ένα μολυβί ή σκιά (που είναι και πιο φυσικό) το οποίο να ταιριάζειμε το φυσικό σας χρώμα.

6)Ρουζ ,μια πικρή ιστορία αφούσπάνια τοποθετείται σωστά. Πάντα πρέπει να εφαρμόζεται πάνω στα μηλαρακάκια καισε αποχρώσεις που δίνουν το χρώμα της υγείας ,όπως ροζ απαλό, ροδακινί.

life2day.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα