Τα 5 χειρότερα πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε αμέσως μετά το sex!

21:31 4/11/2013 - Πηγή: 24wro
Ποιες είναι οι 5 χειρότερες συνήθειες που πρέπει να κοπούν;...
1. Ύπνος κατευθείαν:

Ο ύπνος αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή είναι η πιο άσχημη συνήθεια των νέων ζευγαριών. Η μαγεία του σεξ χάνεται αν μόλις τελειώσει η πράξη γυρίσετε πλευρό και πέσετε ξερεί για ύπνο!

2. Να αρχίσετε να παίζετε με το κινητό:

Αν δεν είναι πραγματικά επείγον το τηλεφώνημα που δέχτηκες κατά τη διάρκεια του σεξ ή αμέσως μετά, άσε το να χτυπάει και χαλάρωσε για 10 λεπτά στην αγκαλιά του συντρόφου σου. Με το να τρέξεις πάνω στο κινητό σου κατευθείαν μάλλον δείχνεις ότι έχεις και πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις, από το να περάσεις λίγο χρόνο με τον σύντροφό σου!

3. Στο μπάνιο ολοταχώς:

Οι άνδρες κυρίως θυμώνουν όταν μετά την ερωτική συνεύρεση οι γυναίκες τρέχουν κατευθείαν στο μπάνιο. Όπως είναι φυσικό η αναμονή τους κουράζει και αποφασίζουν να κοιμηθούν…κάτι που μας οδηγεί πίσω στο νούμερο 1!

4. Κατευθείαν στο ψυγείο!

Ναι μεν το σεξ ανοίγει την όρεξη, αλλά είναι κάπως περίεργο να τρέξεις στο ψυγείο κατευθείαν… Ο σύντροφός σου θα θεωρήσει ότι προτιμάς να τρως παρά να απολαμβάνεις τις ερωτικές σας στιγμές μαζί του!

5. Επιστροφή στη δουλεία!

Μπορεί να έχεις αφήσει ένα σωρό επαγγελματικές υποχρεώσεις πίσω, αλλάσίγουρα μπορούν να περιμένουν έστω και 1 ώρα. Αν βιάζεσαι είναι προτιμότερο να απαρνηθείς μια "καυτή πρόσκληση" από το να τρέχεις μπροστά στον υπολογιστή κατευθείαν μετά από το σεξ!

athensbars.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα