Συγγραφέας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

18:05 22/8/2011 - Πηγή: 24wro
Με βάση τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα... «Espresso» της Κυριακής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα αποκαλύψει στο κοινό και την άλλη πτυχή του εαυτού του, αυτή του συγγραφέα. Το πρώτο του βιβλίο που αναμένεται να βρεθεί σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων θα πραγματεύεται τις ανθρώπινες φοβίες.

«Αποφάσισα να εκδώσω ένα βιβλίο που μιλάει για ορισμένες φοβίες, γιατί συνειδητοποίησα μέσα από φίλους, γνωστούς και την ίδια μου τη ζωή ότι οι φοβίες παίζουν ίσως τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. Τις περισσότερες φορές δεν μας αφήνουν να ζήσουμε όπως θέλουμε, να εκφραστούμε
όπως θέλουμε και να διεκδικήσουμε αυτά που αγαπάμε» διευκρίνισε ο 37χρονος παρουσιαστής.

Παράλληλα, τόνισε πως σκοπός του δεν είναι να αντικαταστήσει τον ρόλο του ειδικού, αφού δεν είναι, απλά προσπάθησε «να ξεβάψει κάποιους μακιγιαρισμένους φόβους που πήραν άλλες μορφές, άλλα χαρακτηριστικά και άλλες ονομασίες στην προσπάθεια να τις καλύψουμε». Μάλιστα, στο βιβλίο κάνει εκτενή αναφορά στη θετική επίδραση της ψυχοθεραπείας και όπως διευκρίνισε στην εφημερίδα: «Πρέπει, αν έχεις κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα, να απευθυνθείς σε ειδικούς -είτε ψυχιάτρους είτε ψυχολόγους- που γνωρίζουν πολύ καλά πώς μπορούν να σε βοηθήσουν».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Summer Live», το εν λόγω βιβλίο αποτελεί το τέταρτο από τα ακυκλοφόρητα βιβλία που έχει γράψει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τα υπόλοιπα τρία είναι μυθιστορήματα και δεν έχουν τον χαρακτήρα της ψυχολογικής υποστήριξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα