Συνελήφθη Βούλγαρος διακινητής στην Κομοτηνή

09:36 9/12/2011 - Πηγή: 24wro
Συνελήφθη στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του...
Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας 26χρονος Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας 10 μη νόμιμους μετανάστες, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Έξι από τους διακινούμενους ήταν Ιρακινοί και τέσσερις Ιρανοί.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν ένα Ι.Χ. φορτηγό με ελληνικές πινακίδες και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με βουλγάρικες πινακίδες, να κινούνται στην Εγνατία
Οδό με κατεύθυνση την Ξάνθη. Στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, έγινε σήμα στον οδηγό του Ι.Χ. φορτηγού, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή, διαφεύγοντας της σύλληψης, ενώ αναζητείται. Το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 26χρονος διακινητής, και ενεργούσε σαν προπομπός, ακινητοποιήθηκε, λίγο πιο πέρα και ο οδηγός του συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο φορτηγό, ανακάλυψαν τους λαθρομετανάστες. Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, ενώ από την έρευνα προέκυψε, ότι για το φορτηγό είχε δηλωθεί κλοπή, πριν περίπου είκοσι μέρες, στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα