Γιατί εκνευρίστηκε ο Αδωνις με την Ακρίτα και ένα …ακροδεξιό blog ;

09:21 9/12/2011 - Πηγή: 24wro
Με την ‘Ελενα Ακρίτα για δημοσίευμά της στα ΝΕΑ – αλλά και ένα blog - τα έβαλε...
σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το πόσους μετακλητούς υπαλλήλους έχει πάρει ως υφυπουργός.

«Ενα ακροδεξιό blog έγραψε μία ανοησία την οποία δυστυχώς μία σοβαρή κατά τεκμήριο κυρία όπως η κα Ακρίτα το αναπαρήγαγε. Η κα Ακρίτα
έγραψε στα ‘’Νέα’’ ότι το διάβασε σε ένα blog.;Ένα ακροδεξιό blog έγραψε μία ανοησία. Αυτή την ανοησία δυστυχώς την αναπαρήγαγε η κα Ακρίτα. Είχα επικοινωνία μαζί της το Σάββατο. Ελπίζω ότι θα ανασκευάσει το Σάββατο που έρχεται γιατί δεν ανέχομαι ούτε κατά διάνοια να υπάρχει οποιαδήποτε σκιά από την πολιτική μου σταδιοδρομία» είπε στο ράδιο 9.

Ο ίδιος εξήγησε ότι έχει πάρει συνολικά 5 υπαλλήλους και οχι 11 που γράφει το ΦΕΚ που εκδίδεται για όλους τους υφυπουργούς της κυβερνήσεως και αναφέρει τι του επιτρέπει ο Νόμος. Ο Νόμος μου επιτρέπει να φτάσω στα 11 άτομα. Εγώ έχω σταματήσει στα 5 και δεν πρόκειται να ανέβω. Οι προκάτοχοί μου είχαν κατά μέσο όρο 30».

«Είναι πολύ άδικο όταν τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ για να κάνω τη δουλειά μου σωστά, να ακούω τέτοιες απίθανες συκοφαντίες. Θα περιμένω την ανασκευή γιατί η τιμή και η υπόληψη του ανθρώπου είναι σοβαρό πράγμα», λέει.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα