Συνελήφθη ο κλέφτης με το… τσιμεντόλιθο

16:54 21/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στη φάκα της αστυνομίας έπεσε ένας... 33χρονος, ως δράστης της κλοπής που σημειώθηκε τι περασμένο Σάββατο σε κοσμηματοπωλείο στο Ηράκλειο.

Τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, ο δράστης έσπασε με τσιμεντόλιθο τη τζαμαρία του καταστήματος και έκλεψε 15 ρολόγια συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Το βράδυ της επόμενης ημέρας, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του, να αφαιρούν ηλεκτρονικές συσκευές από εργοτάξιο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης
Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το φύλακα του εργοταξίου

Συνελήφθη ο 33χρονος ημεδαπός, ο οποίος το Σάββατο (18.02.2012) τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο, σπάζοντας τη τζαμαρία καταστήματος εμπορίας ρολογιών με τσιμεντόλιθο, είχε προβεί στη διάρρηξη και κλοπή από το εσωτερικό του, δεκαπέντε (15) ρολογιών συνολικής αξίας (2.500) ευρώ. Στο σημείο είχε μεταβεί με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω, το βράδυ της επομένης ημέρας (19.02.2012), μαζί με έναν 26χρονο συνεργό του, να αφαιρούν ηλεκτρονικές συσκευές από εργοτάξιο του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από το φύλακα του εργοταξίου.

Για τη διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου είχε χρησιμοποιήσει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε 41χρονο ημεδαπό και βρέθηκε καμμένο χθες (20-02-2012) το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αχλάδας του Δήμου Ηρακλείου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο 33χρονος, μαζί με τον 26χρονο συνεργό του, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Keywords
Τυχαία Θέματα