ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με απόντα τον Μπουμσόνγκ

15:54 21/2/2012 - Πηγή: 24wro
Δίχως τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διεξήχθη η προπόνηση της Τρίτης του Παναθηναϊκού, με όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ...
δίνουν κανονικά το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Ο Γάλλος αμυντικός του «τριφυλλιού» είχε πάρει ειδική άδεια ώστε να βρεθεί στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.
Κατά τα άλλα, ειδικό
πρόγραμμα ενδυνάμωσης ακολούθησαν οι Οβούσου Κουίνσι και Σωτήρης Νίνης, μετά από την άδεια που είχαν εξασφαλίσει την Δευτέρα, Συμπεράσματα για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών δεν μπορούσαν να βγουν την Τρίτη αφού η ομάδα την Τρίτη δεν πάτησε γήπεδο. Ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιστροφή των Κουίνσι και Νίνη στο ματς με τον ΠΑΟΚ ενώ πολλές ελπίδες για να προλάβουν το συγκεκριμένα παιχνίδι έχουν και οι Λέτο και Μπουμσόνγκ.
Τέλος, δεδομένη είναι η επιστροφή του Ζέκα, που προέρχεται από τιμωρία καθώς και του Καντέ, ο οποίος συμμετείχε στο Copa Africa και μετά την επιστροφή του δεν έχει φορέσει ξανά την «πράσινη» φανέλα.
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα