Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 34χρονου στη Λεμεσό

23:25 3/1/2013 - Πηγή: 24wro
Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες για εντοπισμό και...
σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του 34χρονου Γιαννάκη Χριστοδούλου, που διαπράχθηκε την Πρωτοχρονιά στη Λεμεσό, ωστόσο... οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά και επικεντρώνονται στο γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από το κινητό του θύματος, καθώς και σε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης υποστατικού της περιοχής.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ
Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, η αστυνομία έχει καλέσει για ανάκριση αριθμό ατόμων, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, ενώ την ίδια ώρα αξιολογείται συγκεκριμένη μαρτυρία.

Η αστυνομία, συνέχισε, αξιολογεί κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, σε σχέση με την πορεία που ακολουθούσε το αυτοκίνητο του θύματος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη σκηνή του εγκλήματος αναχώρησε αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Παράλληλα, η αστυνομία αναμένει τις επιστημονικές εξετάσεις από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στη σκηνή, ενώ έχει ζητηθεί η εξασφάλιση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων από το κινητό του θύματος, τα οποία εκτιμάται, σύμφωνα με το κ. Σωτηριάδη, ότι θα βοηθήσουν τις έρευνες.

Ερωτηθείς σχετικά, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ επιβεβαίωσε ότι το θύμα, που απασχόλησε στο παρελθόν την αστυνομία για διάφορες υποθέσεις, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων για συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο σημείωσε, πως είχε βγει από το πρόγραμμα πριν από 8 χρόνια.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ οι έρευνες και οι ανακρίσεις προσώπων συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, συμπλήρωσε ο κ. Σωτηριάδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα