Συναγερμός στο Charles De Gaulle

00:05 16/9/2011 - Πηγή: 24wro
Πηγή του αεροδρομίου Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ παραδέχτηκε απόψε …
ότι υπήρξε μια «δυσλειτουργία» στην ασφάλεια του παρισινού αεροδρομίου, καθώς εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο αλλά και πυρομαχικά στο χώρο αποσκευών αεροσκάφους της εταιρείας Vietnam Airlines.

Η πηγή αυτή ωστόσο δεν επιβεβαίωσε, όπως φημολογείται, ότι βρέθηκαν 500 γραμμάρια ΤΝΤ στις αποσκευές επιβάτη από το Λάος, ο οποίος έφτασε την Τρίτη
στο Ανόι, προερχόμενος από το Παρίσι.

Ο συγκεκριμένος επιβάτης κατάφερε να περάσει το όπλο και τα πυρομαχικά στο αεροσκάφος χωρίς προηγουμένως να ζητήσει σχετική άδεια, διευκρίνισε η ίδια πηγή.

Οι αρχές του Βιετνάμ έχουν ξεκινήσει έρευνα γιατί υποστηρίζουν ότι εντόπισαν μισό κιλό της ισχυρής εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, ένα όπλο και πολλές σφαίρες στις αποσκευές του επιβάτη. Η βιετναμέζικη εφημερίδα Τουόι Τρε ανέφερε ότι ο επιβάτης, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, περνούσε τράνζιτ από το αεροδρόμιο Νόι Μπάι του Ανόι και ότι χθες Τετάρτη του επιτράπηκε να φύγει για την πατρίδα του.

Η εισαγγελία του Παρισιού από την πλευρά της δεν ήταν σε θέση απόψε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την πιθανότητα έναρξης έρευνας για την υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα