Μ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: Είμαι πολιτικός κρατούμενος

23:50 15/9/2011 - Πηγή: 24wro

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο στις 10.30 το πρωί…
ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή της υπόθεσης των στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος Συνελήφθη χωρίς να προβάλλει κάποια αντίσταση, το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της Αστυνομίας σε νοικιασμένο
σπίτι στην οδό Ανθέων στα Καλύβια.




Μετά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης στην Εισαγγελία, ο Ψωμιάδης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης κ. Κασσίμη.




«Είμαι ένας πολιτικός κρατούμενος» δήλωσε ο φανερά αδυνατισμένος Μάκης Ψωμιάδης κατά την προσαγωγή του. «Είναι μια πλεκτάνη του συστήματος. Περίμενα να ξεκαθαρίσει η υπόθεση. Δεν έχω καμία σχέση με τα στημένα στο ποδόσφαιρο. Είναι μια πλεκτάνη σε βάρος μου» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος.




Ο καταζητούμενος βάσει διεθνούς εντάλματος ήταν μόνος του στο σπίτι την στιγμή της σύλληψής του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εντοπισμός του επιτεύχθηκε από την αξιοποίηση πληροφοριών και άλλων στοιχείων και από παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών.




Ο Μάκης Ψωμιάδης είχε εντοπιστεί αρχικά πριν από 20 μέρες στην περιοχή του Π. Φαλήρου και πριν από πέντε μέρες στην εν λόγω βίλα με την πισίνα...




Υπενθυμίζεται ότι ο "ισχυρός άνδρας" της ΠΑΕ Καβάλας δεν είχε παρουσιαστεί στις δίκες για τα "στημένα" παιχνίδια για τα οποία θεωρούταν μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο ως βασικός κατηγορούμενος.




Τώρα αναμένεται να παραπεμφθεί στον εισαγγελέα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την βίλα είχε νοικιάσει μια γυναίκα η οποία και αναζητείται.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:




Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας δεν τον κατονομάζει, αλλά τον φωτογραφίζει: «Υστερα από συντιονισμένες έρευνες και επιχειρήσεις της Δ.Α.Α και της ΔΑΕΕΒ συνελήφθη σήμερα ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπρατε εκβιάσεις απάτες δωροδοκίες και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα