Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση εναερίτης της ΔΕΗ μετά από ηλεκτροπληξία

12:01 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου...
αργά το βράδυ της Πέμπτης ένας 30χρονος εναερίτης υπάλληλος της ΔΕΗ ύστερα από ηλεκτροπληξία που υπέστη το απόγευμα, καθώς εκτελούσε εργασίες σε στύλο της ΔΕΗ στις Δαφνές Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Μοσχοβάκη «η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη με βαριά εγκαύματα και γίνονται
ενέργειες, ώστε να διακομισθεί σε μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα».

Σύμφωνα με τον κ. Μοσχοβάκη αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο άτυχος εναερίτης διεκομίσθη στο Ρέθυμνο διότι δεν υπήρχε κρεβάτι σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία του Ηρακλείου.

Ο διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας μιλάει για ηλεκτροπληξία που ως αποτέλεσμα είχε ο 30χρονος να φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, ενώ το ρεύμα που τον διαπέρασε έχει καταστρέψει σημαντικό τμήμα του μυϊκού του συστήματος, ενώ παράλληλα υπάρχουν σοβαρές βλάβες σε ζωτικά του όργανα.

Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, οι οποίοι κάνουν λόγο για παρατυπία σχετικά με το που έπρεπε να εργάζεται ο άτυχος 30χρονος, καθώς η σχέση εργασίας του με την ΔΕΗ αφορούσε χρέη οδηγού και όχι να εργάζεται ως εναερίτης.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά αρμόδιο κλιμάκιο της ΔΕΗ.
Keywords
Τυχαία Θέματα