Στήθος Kim Kardashian, γλουτοί Pippa Middleton...

16:06 12/12/2011 - Πηγή: 24wro
Οι διάσημες κυρίες αποτελούν πρότυπο για τις γυναίκες ανά τον πλανήτη προκειμένου να προχωρήσουν σε αισθητικές επεμβάσεις. Μάλιστα, το ένα ...
τρίτο των γυναικών που αποφασίζουν να κάνουν μία αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση επηρεάζονται και θεωρούν ιδανικά τα χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης μίας διάσημης. Συνηθέστερες επεμβάσεις αυτές στο στήθος, τους γλουτούς ή τα πόδια.

Τα συνηθέστερα πρότυπα είναι η βασίλισσα του ριάλιτι, η Αμερικανίδα Kim Kardashian, καθώς τα 2/5 των γυναικών θέλουν στήθος σαν το δικό της, ενώ το 1/3 επιθυμεί παρόμοια μύτη. Το 29% θέλουν να έχουν πόδια σαν της Victoria Beckham, ενώ το 62% τους γλουτούς της PIppa, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύει η Sun. Οι αισθητικές επεμβάσεις στους γλουτούς αυξήθηκαν κατά 500% (!) μετά την εμφάνιση της Pippa ως παρανύμφου στον γάμο της αδερφής της.

Από την άλλη, τα χέρια της τραγουδίστριας Nicole Scherzinger θεωρούνται ιδανικά για το 21% των γυναικών, ενώ οι επεμβάσεις συγκεκριμένου τύπου αυξήθηκαν κατά 88% από τη στιγμή που η sexy τραγουδίστρια έγινε κριτής στο αμερικανικό X Factor.

Τα 2/5 των γυναικών θέλουν γεμάτα χείλη σαν της Scarlett Johansson και όμορφη οδοντοστοιχία σαν της Cheryl Cole. Κοπέλες έχουν εκδηλώσει επιθυμία για επίπεδο στομάχι όπως η σταρ του The Only Way Is Essex, Lucy Mecklenburgh, και τα ζυγωματικά της τηλεπερσόνα Amy Childs.
Keywords
Τυχαία Θέματα