Στα όρια η ΑΕΚ

11:08 23/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας της από την UEFA...
Με στόχο να εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα και να πείσει την πειθαρχική επιτροπή της UEFA πως η ΑΕΚ κάνει βήματα εξυγίανσης, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα εκπροσωπήσει την Ένωση στην ακροαματική διαδικασία (12:00).

Η μέρα για τον «Δικέφαλο» είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού υπάρχει και η περίπτωση να τιμωρηθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει στα χέρια του την συμφωνία με τη Morgan Stanley αλλά και την εισροή των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ύστερα από πρωτοβουλία του Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλου, για πληρωμές σε εφορία και υπαλλήλους, αλλά και τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να καλυφθεί η UEFA από τις εξηγήσεις αυτές και τα πράγματα είναι δύσκολα.
Ο ίδιος ο κ. Δημητρέλος πιστεύει πως θα καταφέρει με αυτά τα στοιχεία, και το υπόμνημα που έχει ήδη σταλεί, να εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα ή στη χειρότερη περίπτωση μία τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη με αναστολή, ελπίζοντας στο χρόνο που θα δοθεί να δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004.
Τουλάχιστον, θα το προσπαθήσει!
Keywords