Στα όρια η ΑΕΚ

11:08 23/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας της από την UEFA...
Με στόχο να εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα και να πείσει την πειθαρχική επιτροπή της UEFA πως η ΑΕΚ κάνει βήματα εξυγίανσης, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα εκπροσωπήσει την Ένωση στην ακροαματική διαδικασία (12:00).

Η μέρα για τον «Δικέφαλο» είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού υπάρχει και η περίπτωση να τιμωρηθεί από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο πρόεδρος
της ΑΕΚ έχει στα χέρια του την συμφωνία με τη Morgan Stanley αλλά και την εισροή των 2 εκατομμυρίων ευρώ, ύστερα από πρωτοβουλία του Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλου, για πληρωμές σε εφορία και υπαλλήλους, αλλά και τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών. Βέβαια, είναι εξαιρετικά αμφίβολο να καλυφθεί η UEFA από τις εξηγήσεις αυτές και τα πράγματα είναι δύσκολα.
Ο ίδιος ο κ. Δημητρέλος πιστεύει πως θα καταφέρει με αυτά τα στοιχεία, και το υπόμνημα που έχει ήδη σταλεί, να εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα ή στη χειρότερη περίπτωση μία τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη με αναστολή, ελπίζοντας στο χρόνο που θα δοθεί να δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004.
Τουλάχιστον, θα το προσπαθήσει!
Keywords
Τυχαία Θέματα